Betöltés...

Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde PH04 (379491-01)

Ár: 331.100 Ft

Egy tisztább, otthonosabb környezetért.
A Dyson párásító légtisztítót úgy tervezték meg, hogy javítsa a levegőminőséget. Az aktívszén-szűrő semlegesíti a gázokat, a HEPA H13 szűrő pedig magába zárja az akár 0,1 mikron méretű részecskék 99,95%-át,3a katalitikus szűrő pedig megsemmisíti a formaldehidet.1 Az Air Multiplier™ technológia az egész szobában keringeti a tiszta, párásított levegőt2 – valamint hűsít amikor szükség van rá.
Hasznos tanácsok a levegő párásításához
A Dyson párásító légtisztítója lehetővé teszi, hogy manuálisan vagy automatikusan beállítsa a kívánt páraértéket. Auto módban csak kapcsolja be, és hagyja működni. Manuális módban az LCD-kijelző jelzi, hogy szükséges a párásító légáramot növelni – ez segít abban, hogy gyorsabban elérje a célértéket. Figyeljen rá, hogy a készülék ne legyen huzatban, valamint állítsa lejjebb a lakás fűtését, ezzel tovább növelheti a készülék hatékonyságát.
Tisztított és párásított levegőt keringet
A Dyson Air Multiplier™ technológia vegyíti és keringeti a tisztított, párásított levegőt a szoba egészében.
Hűsít
Melegebb időben erőteljes, tiszta, párásított légárammal hűsít.
Valós adatok, valós időben
Irányítsa és ellenőrizze a levegőminőséget bárhol is legyen, a Dyson Link app segítségével.8
Auto üzemmód
Folyamatosan monitorozza a levegőminőséget, automatikusan állítja a légáramlás sebességét, hogy elérje és fenntartsa a legoptimálisabb páraszintet.
Folyamatos párásítás
A hatékony vízfogyasztási rendszer és az 1,7 literes víztartály akár 36 órányi higiénikus párásítást tesz lehetővé gyakori újratöltés nélkül.
Éjszakai üzemmód
A legcsendesebb beállításokkal és halványított kijelzővel tisztítja a levegőt. Az elalvásidőzítő lehetővé teszi, hogy 15 perc és 9 óra közötti működési időintervallumokat állítson be.
Diffúz mód
A légáramot a készülék a hátuljánál bocsátja ki. Tisztít, anélkül, hogy hűsítene.
Szellő mód
Egyedi algoritmus imitálja a hűsítő, frissítő szellőt.
Jet Axis vezérlés
Két keringetőrendszer irányítja a légáramlást – különálló vagy egyesített légárammal, hogy Ön ki tudja választani az épp megfelelőt.
Hangvezérlés
Irányítsa kéz nélkül a kompatibilis hangvezérlő rendszerekkel, beleértve az Amazon Alex-át, Siri-t és a Google Assistant-et.9
Mélytiszító program
Hozza működésbe a készülék egyszerű Deep clean mélytisztító programját egyetlen gombnyomással. Lépésről lépésre végigvezeti Önt az egyszerű eljáráson.
Egyszerű szűrőcsere
A beépített emlékeztetők jelzik, amikor az egyes szűrőket ki kell cserélni. Ezt néhány gyors és egyszerű mozdulattal meg tudja tenni.
1 Harmadik fél teljes készüléket érintő tesztelése a GB/T18801-2018 összesített formaldehid tisztatömeg-vizsgálata alapján, ahol a folyamatos befecskendezés egészen addig tart, amíg a formaldehid szintje eléri a tiszta levegő szállítási arányát (CADR). A gyakorlati alkalmazás során az eredmények ettől eltérők lehetnek. 2 A légáramkibocsátás és tisztítási lefedettség tesztelése egy 81m3-es helyiségben történt. A párásítási lefedettség egy 41 m3-es helyiségben történt. 3 A szűrési hatékonyság 0,1 mikron nagyságú részecskékkel tesztelve (EN 1822, ISO29463) 4 Levegőben terjedő influenza A-nak (H1N1 vírus) tettük ki tisztítókészülékünket egy független laboratóriumban. 60 perc elteltével maximális ventilátorsebesség mellett a levegő koncentrációja a kamrában 99%-kal csökkent. A valós hatásosság változhat. 5 ASTM F3150 alapján kialakított kamrában, az EN1822 szabványban meghatározott DEHS olaj alapú részecske teszt alapján. Maximális üzemmódban tesztelve, az IBR US laborjában tesztelve, a teljes készülékhatékonyság 99,95% felett. 6 A gázmegkötési arány változhat. 7 A Dyson belső szabványai alapján, amelyeket a China Household Electric Appliance Research Institute (CHEARI) tesztelt, a baktériumok (E. coli) vízbefecskendező kamrában történő elpusztításának vizsgálata a teszteredmények 99,9%-át adta. 8Az alkalmazás futtatására alkalmas eszközt, Wi-Fi vagy mobil adatkapcsolatot, Bluetooth 4.0 támogatást, valamint iOS 12 vagy Android 7 (vagy magasabb) verziót igényel. vonatkozhatnak rá. Az alkalmazás nem használható fűtő funkcióra. 9 Hivatkozzon a Dyson Link alkalmazásra a kompatibilis hangalapú szolgáltatásokban.
Termék Specifikációk:

Modell: Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde PH04 - DS-379491-01
Szín: ezüst/arany
Tisztítási terület: 40 m²
Maximális légáram: 300 l/s
Szűrő típusa: HEPA H13 szűrő + katalitikus szűrő + szénszűrő + Ultraviolet Cleanse
Légáramlás-szabályozás: igen
Oszcilláció: igen
Ionizátor: nem
Éjszakai üzemmód: igen
Gyermekzár: nem
Szennyezésérzékelő: igen
UV-lámpa: igen
LED-kijelző: igen
Távirányító: igen
Kábel hossza: 92,3 cm
Súly: 8,2 kg
Mobil alkalmazás: My Dyson Android / iOS

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Ionizátor, ózonizátor
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde PH04 (379491-01)" című hirdetést látja. (fent)