Betöltés...

Ruhhy 23355 Nagy Oszlopventilátor időzítővel, távirányítóval, 50W, 84x28 x28cm, fekete

Ár: 18.600 Ft















NAGY OSZLOPVENTILÁTOR TÁVIRÁNYÍTÓVAL
3 MŰKÖDÉSI MÓD + 3 FÚJÁSI SEBESSÉG - A Ruhhy oszlopventilátor lenyűgözi dizájnjával és hatékonyságával, kiváló légáramlást biztosítva a helyiségekben. Ez az elegáns és karcsú ventilátor bármilyen belső térbe illeszkedik, a nappalitól az irodáig. A szabadon álló ventilátor hűti az otthoni levegőt, kellemes légáramlást biztosítva a test számára. Három légáramlási sebességszint: LO (alacsony), MI (közepes), HI (magas), amelyek lehetővé teszik a légáramlás egyéni igényekhez való igazítását. Ezenkívül a ventilátor három működési módot kínál: Normál (NM), amely folyamatos légáramlást biztosít, Természetes (NT) - a természetes széllökéseket szimulálja, és Alvó mód (SL) - tökéletes éjszakai használatra, csendes és gyengéd légáramlást biztosítva.
BIZTONSÁGOS - Az oszlopventilátor nagyon biztonságos, beépített védőrácsot tartalmaz, így a gyermek nem tudja bedugni az ujját. Ezért olyan otthonokban is használható, ahol gyermekek élnek. A széles és stabil talp biztosítja a biztonságos használatot.
MULTIFUNKCIÓS VENTILÁTOR - Kapcsolható oszcilláció forgatja a ventilátor testét balról jobbra és vissza, lehetővé téve a levegő egyenletes elosztását a helyiségben, ami növeli a munka hatékonyságát. A ventilátor mind a gombokkal ellátott panellel, mind a távirányítóval vezérelhető, ami lehetővé teszi a beállítások egyszerű módosítását bárhonnan a szobában. Használaton kívül a távirányító saját külön helyet kapott a ventilátor tetején, a panel felett.
CSENDES MŰKÖDÉS + IDŐZÍTŐ - A ventilátor csendes működése minden lehetséges üzemmódban magas kényelmet garantál - nem zavarja Önt munka, pihenés vagy alvás közben. Ezenkívül rendelkezik időzítő funkcióval, amely lehetővé teszi az automatikus kikapcsolás beállítását 0,5 óra, 1 óra, 2 óra vagy 4 óra elteltével, ami energiát takarít meg. Az üzemidő széles választéka lehetővé teszi, hogy a ventilátort az aktuális igényekhez igazítsa. Beállíthatja az időt, amely után a ventilátor magától kikapcsol, így nyugodtan alhat, miközben a ventilátor biztosítja a hálószoba hűtését.
SPECIFIKÁCIÓK

Anyag: ABS
Áramellátás: 22-240V ~50 Hz
Teljesítmény: 50 W
Időzítő: igen
Légáramlási sebességek száma: 3
Légáramlási módok száma: 3
Jelzőfény: LED
Oszcilláció: igen
Hordozó fogantyú: igen
Méretek: 84 x 28 x 28 cm
Súly: 2,51 kg
Csomag súlya: 3,138 kg

A CSOMAG TARTALMA

Ventilátor
Távirányító
Talp (két fél)
Szerelési csavarok

A ventilátor modern dizájnja tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térbe, akár otthon, akár az irodában. A 84 cm magas oszlopventilátor tökéletes megoldás mindazok számára, akik értékelik a kényelmet, a praktikusságot és a stílust. A ventilátor mozgatja a levegőt, ami felgyorsítja az izzadság elpárolgását a bőrről, hatékonyabb hőelvezetést és hűtő hatást eredményezve. Ezáltal a test hőmérséklete csökken, nem pedig a környezeti hőmérséklet. Azonban ez elegendő ahhoz, hogy jelentősen növelje a hőkomfortot és pihentetőbbé tegye a környezetet.







Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Ruhhy 23355 Nagy Oszlopventilátor időzítővel, távirányítóval, 50W, 84x28 x28cm, fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: