Betöltés...

Candy CBDO485TWME/1-S beépíthető mosó-szárítógép

Ár: 167.895 Ft

Smart Inverter

A Candy beépített mosó-szárítógépek úgy lettek megalkotva, hogy a lehető legnagyobb előnyöket nyújtsák, minimális hulladékképződéssel. A Te kényelmed a mi mantránk: ezért mindig szem előtt tartjuk új készülékeink tervezésekor. Az Inverter motornak köszönhetően a legmegbízhatóbb és leghosszabb ideig tartó teljesítményt kapod, elérve a piacon elérhető legmagasabb energiahatékonyságot.

 

14, 30, 44 ÉS 59 PERCES GYORSPROGRAMOK

Az időmegtakarítás és a kiemelkedő teljesítmény legjobb kombinációja. A Candy mosógépek lehetővé teszik, hogy akár 4 gyors, kevesebb, mint egy óra hosszú program közül válasszunk, mégis 100% -os hatékonysággal mossák patyolat tisztára ruháinkat.

 

INVERTER MOTOR

A Candy a legfejlettebb inverteres motorokat használja, csökkentve a zajokat és a rezgéseket, hosszú távú, megbízható teljesítményt biztosítva alacsony energiafogyasztással.

 

MIX POWER SYSTEM+

Az exkluzív Mix Power System + technológia a vizet és a mosószert egyetlen, nagyon koncentrált oldatba keveri össze. A készülék ezt az oldatot nagynyomású sugárral permetezi a dobba, amely így mélyen behatol a szövetrostokba. Ez az új technológia növeli a mosószer hatékonyságát, lehetővé téve a szokásos mosási hőmérséklet csökkentését: most 40 ° -os mosási eredményt érhetsz el 20 ° -nál, 60 ° fokos eredményt érhetsz el 40 ° -nál, és valóban mély tisztítást kaphatsz az erősen szennyezett szöveteknél is 60 ° -nál.

 

HIGIÉNIA PROGRAM

Ez a program eltávolítja a baktériumokat és a szennyeződéseket a ruházatából, 60 ° C-on mossa őket, extra vízfelhasználással a teljes, tökéletes tisztaság érdekében.

 

GYAPJÚ PROGRAM

Kifejezetten gyapjú ruhaneműkhöz tervezett ciklus. A dob lüktetés-szerű mozdulatai a kézi mosás szelídségével mossa ki ruháidat. (Maximális terhelés: 2 kg. A ruhák 'gépben mosható' jelzéssel kell, hogy legyenek ellátva). A Woolmark jóváhagyásával

 

A ENERGIAOSZTÁLY

Ez az A energiaosztályú mosó-szárítógép (csak mosás) az új energiaosztály besorolásokkal van összhangban és a G energiaosztályhoz képest legalább 51% -kal kevesebb energiát fogyaszt, ezzel energiát és pénzt takaríthatsz meg, és sokkal környezetbarátabb.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Mosógépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Candy CBDO485TWME/1-S beépíthető mosó-szárítógép" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: