Betöltés...

LG GSLV50PZXE Side by Side hűtőszekrény, 635L, M: 179, LinearCooling™, E energiaosztály

Ár: 419.590 Ft

Az LG GSLV50PZXE 635 literes, energiahatékony hűtő, amely kiváló teljesítményt és elegáns dizájnt kínál. A 350 kWh/éves energiafogyasztásával környezetbarát választásnak számít, így nemcsak pénzt takaríthat meg a hosszú távon, hanem a fenntarthatósághoz is.

Az Ezüst színű kivitel elegáns megjelenésű kölcsönöz a konyhának, a mindig nagy belső tér és az intelligens tárolási megoldások segítségével könnyen elrendezheti az élelmiszereket és az italokat, így rendezett maradhat a hűtőszekrénye.

Az LG GSLV50PZXE a modern háztartások igényeinek megfelelő tökéletes, mely stílusos megjelenésével és hatékony működésével az életminőség javításához.

LinearCooling™ technológia csökkenti a hőmérséklet-ingadozásokat, így akár 7 napig is képes megőrizni az élelmiszerek frissességét.

Az italok hamarabb hűlnek le, az ételek pedig megőrzik frissességüket a DoorCooling+™ egyenletes és gyorsabb hűtési teljesítményének köszönhetően.

Az LG Lineáris Inverter Kompresszor kevesebb energiafelhasználással képes megőrízni az ételek frissességét.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Hűtők, Fagyasztók
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "LG GSLV50PZXE Side by Side hűtőszekrény, 635L, M: 179, LinearCooling™, E energiaosztály" című hirdetést látja. (fent)