Betöltés...

Gorenje WHC529E4X Páraelszívó

Ár: 52.370 Ft

LED világítás 

A legújabb ventilátormodellek LED-világítással rendelkeznek, amely fantasztikus áttekintést nyújt a főzőlapról és a környező területről. A beépített LED-ek (fénykibocsátó diódák) nagyon hatékonyak, és - más világítótestekhez képest - jobb megvilágítást biztosítanak.A fény jellege közelebb áll a természetes fényhez, a LED minimális fogyasztású, az élettartama pedig akár háromszor hosszabb. Az okosan elhelyezett LED-lámpák optimális megvilágítást biztosítanak a főzőlapnak, és fontos esztétikai és funkcionális elemet képviselnek a konyhában.
Recirkulációs ventilátorokA recirkuláció során a gőzt és az élelmiszert a ventilátorba szívják és kiszűrik, majd az előszűrt levegőt visszavezetik a konyhába. Ha nem lehetséges elszívócsatorna létesítése, az újrahasznosítás jó alternatíva lehet. Újrahasznosításkor a levegőt egy faszénszűrőn vezetik át, amely eltávolítja az ételszagot és a gőzt. A megtisztított levegő ezután visszakerül a konyhába. Az újrahasznosított konyhai ventilátorokat könnyű felszerelni, és gyakran használják olyan társasházakban, ahol problémás lehet a csatornák kialakítása a ház falán. Az elszívó ventilátorokkal az ételt és a gőzt egy szűrőben tartják, és teljesen egy szellőzőcsatornán keresztül vezetik el. Évente egyszer vagy kétszer kell cserélni a szénszűrőt, attól függően, hogy milyen gyakran használják a ventilátort.

Alacsony zajszintA konyha lett az otthon új központi eleme, és ez növeli a figyelmet a ventilátorok zajszintjére. Az elmúlt években jelentősen megnőtt a ventilátorok kapacitása, és egyre gyakrabban használnak zajcsökkentő anyagokat. 

Íme néhány tipp a zajszint további csökkentésére:
• flexibilis bordás csövek helyett használjon kerek és sima csöveket. A hajlékony csövek belseje egyenetlenebb, ami növeli a zajszintet a légáramlás során.
• mindig a megadott átmérőt használja az egész rendszerben.
A zajszint csökkentésének végső módja lehet a csövek szigetelése, ami szintén csökkenti a kondenzáció valószínűségét a csöveken.

A zajszint decibelben (dB) van kifejezve. A ventilátor átlagos zajszintje 55 dB. 

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Páramentesítő, penészmentesítő
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Gorenje WHC529E4X Páraelszívó" című hirdetést látja. (fent)