Betöltés...

Domo DO8147 MyFan asztali és hordozható akkumulátoros ventilátor (DO8147)

Ár: 14.990 Ft

Továbbfejlesztett technológia a Domo DO8147 MyFan Fehér Asztali ventilátorban

A Domo DO8147 MyFan Fehér Asztali ventilátor egy forradalmi megoldás, amely a kényelmed és mobilitásod érdekében tervezték. Kábel nélküli és kábellel működtethető lehetősége, valamint hosszú akkumulátor-élettartama lenyűgözően sokoldalúvá teszi.

Kényelem és hosszantartó teljesítmény

A ventilátor könnyen működtethető akkumulátorral, amelyet mindössze 7 óra alatt tölthetsz fel teljes kapacitásig. A 4000 mAH kapacitású Li-ion akkumulátor akár 15 órányi működést tesz lehetővé, így hosszú ideig élvezheted a frissítő légáramot. A ventilátor sebessége és töltési állapota LED-es jelzéssel követhető nyomon, így mindig tájékozott lehetsz az eszköz állapotáról.

Rugalmas működés és elegáns kialakítás

A Domo DO8147 MyFan ventilátor 4 fokozatban állítható fúvási sebességgel rendelkezik, így testreszabhatod a légáram intenzitását az igényeid szerint. A függőleges dőlésszög akár 90°-ig állítható, így a ventilátor a kívánt irányba fújhat. Az elegáns alumínium állvány biztosítja a stabil talapzatot, míg a csúszásmentes lábak további biztonságot nyújtanak.

Praktikus és könnyű kezelhetőség

A Domo DO8147 MyFan ventilátor kényelmesen táplálható USB-kábellel vagy akár a beépített akkumulátorral is feltölthető. A fehér színű USB-kábel (USB-A-ból USB micro-B-be) 154 cm hosszú, hogy maximális rugalmasságot nyújtson a használat során. A ventilátor kompakt méretei (18 x 15 x 28,2 cm) és alacsony súlya (0,5 kg) könnyű hordozhatóságot tesznek lehetővé, így bárhová magaddal viheted.

Technológia és kényelem egy kis méretben

A Domo DO8147 MyFan Fehér Asztali ventilátor mindent magában foglal, amire szükséged lehet. Az 5 W teljesítmény és DC 5 V feszültség hatékony működést biztosít, míg a 4,2 m/s kilépő levegő sebessége frissítő légáramot eredményez. A zajszint mindössze 32 dB(A), így csendes környezetet teremthetsz.

Élvezd a kényelmet és a hordozhatóságot a Domo DO8147 MyFan Fehér Asztali ventilátorral, amely innovatív technológiával és elegáns kialakítással rendelkezik. Bárhová is mész, ez a ventilátor elkísér és gondoskodik arról, hogy mindig frissítő légáramban lehess részesülj.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Domo DO8147 MyFan asztali és hordozható akkumulátoros ventilátor (DO8147)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: