Betöltés...

Smile MGS-08 kukta 6L-es nyomáskijelzővel, egykezes

Ár: 29.582 Ft

Fedezze fel a hatékony és ízletes főzés világát

A Smile MGS-08 6 literes nyomáskijelzős Inox kukta az ideális választás azoknak, akik szeretnék felgyorsítani a főzési folyamatot, miközben megőrzik az ételek tápértékét és ízét.

Kiváló minőség és sokoldalú felhasználás

A kukta rozsdamentes acélból készült, ami garantálja a tartósságot és a hosszú élettartamot. Az Inox anyag kompatibilis minden főzőfelülettel, beleértve az indukciós főzőlapokat is, így könnyedén alkalmazható a konyhájában.

Biztonság és kényelem

A hármas biztonsági szint (nyomás szabályzó, biztonsági szelep, biztonsági ablak) maximális védelmet nyújt a használat során. A két működési nyomás lehetővé teszi, hogy kiválassza a megfelelő beállítást az ételek elkészítéséhez. A nyomásérték-kijelző segít ellenőrizni a főzési folyamatot, míg az egykezes fedőhasználat kényelmessé teszi a használatot.

Gazdaságos és egészséges főzési lehetőség

A Smile MGS-08 kukta segít takarékoskodni az idővel és az energiával. A főzési idő akár 70%-át és a felhasznált energiát akár 50%-át is megspórolhatja. Emellett az ételekben több vitamin és tápanyag marad meg az átlagos főzéshez képest, így egészségesebb és ízletesebb ételeket készíthet.

Kényelem és könnyű tisztítás

A kukta mosogatógépben mosható (kivéve a fedőt), így könnyedén tisztán tartható. Az átmérője 22 cm, magassága pedig 17 cm, ami praktikus méretet biztosít a mindennapi használathoz.

Fedezze fel a hatékonyságot és az ízletességet a Smile MGS-08 6L Nyomáskijelzős Inox kukta segítségével, és élvezze a könnyű és ízletes főzést otthonában!



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Smile MGS-08 kukta 6L-es nyomáskijelzővel, egykezes" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: