Betöltés...

Orion Halogén sütő OCH6622

Ár: 22.090 Ft

A légkeveréses sütő halogén fűtőszállal a tökéletes választás azoknak, akik szeretnék gyorsan és egyszerűen elkészíteni kedvenc ételeiket. A termék fehér színben pompázik, amely eleganciát és stílust kölcsönöz a konyhának.

A légkeveréses technológia biztosítja, hogy az étel egyenletesen melegedjen, így megakadályozza, hogy az ételek egy oldalon égjenek meg, vagy ne süljenek át teljesen. A fűtőszálak pedig hatékonyan melegítik fel az edényt, így az ételek gyorsan elkészülnek.

A légkeveréses sütő kapacitása 12 liter, amely lehetővé teszi, hogy nagyobb mennyiségű ételt készítsen egyszerre, így ideális választás a családi ebédekhez vagy vacsorákhoz.

A termék hőfokszabályozóval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy az ételt a kívánt hőmérsékleten készítse el (65-250°C). A 60 perces időzítő pedig lehetővé teszi, hogy pontosan beállítsa, meddig kell főzni az ételt, így biztos lehet benne, hogy az étel a megfelelő időben és hőmérsékleten lesz kész.

A légkeveréses sütő egyszerűen tisztítható, így mindig készen áll a következő főzésre. Ha szeretne egyszerűen, gyorsan és hatékonyan elkészíteni az ételeket, válassza a légkeveréses sütőt halogén fűtőszállal, és élvezze a könnyű és ízletes ételek varázslatos világát!



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Orion Halogén sütő OCH6622" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: