Betöltés...

RAF 5,5 literes egytartályos rozsdamentes acél elektromos olajsütő - hőmérséklet-szabályozás és időzítő funkció - 2500 W R5220 (BBD)

Ár: 24.990 Ft

Készítsen finom és ropogós ételeket otthonában ezzel a kiváló minőségű RAF egytartályos rozsdamentes acél elektromos olajsütővel. A professzionális kialakítás, a hőmérséklet-szabályozás és az időzítő funkció biztosítja, hogy minden alkalommal tökéletes eredményt érjen el. Az erőteljes 2500 W teljesítmény lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan süthessen bármilyen ételt, legyen szó akár sült krumpliról, csirkeszárnyakról vagy fánkról. Főbb jellemzők: Rozsdamentes acél kivitel: A tartós és elegáns rozsdamentes acél borítás nem csak esztétikus, de könnyen tisztítható és hosszú élettartamot biztosít. Hőmérséklet-szabályozás: Az állítható hőmérséklet-szabályozó lehetővé teszi, hogy a sütési hőmérsékletet pontosan beállítsa az adott ételhez, biztosítva a tökéletes aranybarna eredményt. A hőmérséklet tartomány 60°C-tól 200°C-ig terjed. Időzítő funkció: Az időzítő funkcióval beállíthatja a sütési időt akár 60 percig, így biztos lehet benne, hogy az ételek mindig a kívánt ideig sülnek. Az idő letelte után a készülék automatikusan kikapcsol, megakadályozva az ételek túlsütését. Erőteljes teljesítmény: A 2500 W teljesítmény biztosítja a gyors felmelegedést és az egyenletes hőeloszlást, így rövid idő alatt készítheti el a legfinomabb ételeket. Nagy kapacitású tartály: Az egytartályos kialakítás nagy mennyiségű étel egyszerre történő sütését teszi lehetővé, így ideális választás családi vacsorákhoz vagy baráti összejövetelekhez. Biztonsági funkciók: Az olajsütő beépített túlmelegedés elleni védelemmel rendelkezik, amely biztosítja a biztonságos használatot. Az ergonomikus fogantyú és a csúszásmentes lábak további stabilitást és kényelmet nyújtanak. Könnyű tisztítás: Az olajsütő kivehető kosara megkönnyíti a tisztítást. A tartályban lévő olaj leeresztése és cseréje is egyszerű, így mindig friss olajjal dolgozhat. Műszaki adatok: Teljesítmény: 2500 W Hőmérséklet Tartomány: 60°C - 200°C Időzítő: 0-60 perc Anyag: Rozsdamentes acél Kapacitás: 5,5 literes, egytartályos Biztonsági Funkciók: Túlmelegedés elleni védelem, csúszásmentes lábak Méretek: 39,5 x 46,5 x 30 cm Ajánlott felhasználás: Háztartási használat: Finom sült ételek készítése otthon, családi vacsorákhoz és baráti összejövetelekhez. Kisvendéglők és büfék: Gyors és hatékony ételkészítés kisebb vendéglátó egységek számára. A Csomag tartalma: 1 db RAF egytartályos rozsdamentes acél elektromos olajsütő 1 db Kivehető sütőkosár 1 db Használati útmutató Karbantartás és tisztítás: A készülék használata után hagyja teljesen kihűlni. Távolítsa el a kivehető kosarat majd mossa el őket meleg, szappanos vízben. A tartályban lévő olajat leeresztés után tisztítsa meg. A készülék külső részét puha, nedves ruhával törölje át. Fedezze fel a házi sütés örömét a RAF egytartályos rozsdamentes acél elektromos olajsütővel, és élvezze a ropogós, aranybarna ételeket könnyedén és gyorsan. Tökéletes választás mindazok számára, akik minőségi sütőt keresnek otthoni vagy kisebb vendéglátóipari használatra.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "RAF 5,5 literes egytartályos rozsdamentes acél elektromos olajsütő - hőmérséklet-szabályozás és időzítő funkció - 2500 W R5220 (BBD)" című hirdetést látja. (fent)