Betöltés...

Késélező, 2 kő + kiegészítők

Ár: 9.890 Ft


KÉSÉLEZŐ SZETT - a teljes készlet akár 9 elemet tartalmaz. A kő a szerszámok, például konyhai kések és famegmunkáló szerszámok vágóéleinek kézi élesítésére szolgálhat. Köveink természetes kőből készülnek! 



5 MINŐSÉGŰ KŐ+BŐR - a kés élezéséhez használat előtt rövid időre vízbe kell meríteni a követ, ami segít fenntartani a páratartalmat és megkönnyíti az élezési folyamatot. A kövek különböző szemcseméretűek, amelyek meghatározzák, hogy képesek-e anyagot eltávolítani a kés pengéből. Készletünk a penge élezésére szolgál, sima és éles élt adva neki. Vannak 400 / 1000 / 3000 / 8000 keménységű kövek, egy kő a fenőkövek felületének simítására és egy bőr alátét a penge polírozására. 



KÜLÖNBÖZŐ TÍPUSÚ KÉSEKHEZ - legyen szó konyhai késkészletről, vadászkésről, gyümölcskésről, kültéri késről, ollóról vagy baltáról, minden penge tökéletesen élezett és kidolgozott lesz! 



ÚTMUTATÓ + CSÚSZÁSGÁTLÓ PÁRNÁK - a készlet két útmutatót tartalmaz, az egyik a kések élezéséhez, a másik a vésők vagy szerszámok élezéséhez. A kövek csúszásgátló párnákkal rendelkeznek, ami nagyban megkönnyíti a munkát. 


LEÍRÁS



szín: többszínű
anyaga: bambusz, kő, gumi, műanyag, bőr
kő mérete: 18 x 6 x 2,8 cm
párna méretei: 21 x 9,1 x 2 cm
súlya: 2,4 kg
csomag súlya: 2,485 kg




Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.27
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Késélező, 2 kő + kiegészítők" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: