Betöltés...

3 az 1-ben elektromos reggeliztető - kávé főző, sütő KW206-bogre

Ár: 18.990 Ft

3 az 1-ben elektromos reggeliztető - kávé főző, sütő és serpenyő KW206-bogre ajándék kávés bögre
Ez a 3 az 1-ben elektromos reggeliztető sokoldalú funkcióival és praktikus kialakításával kiemelkedő választás a reggeli elkészítéséhez. A multifunkcionális eszköz kombinálja a kávéfőzőt, serpenyőt és mini sütőt, így minden szükséges eszközt egyetlen gépben kínál a háztartásod számára.
A kávéfőző funkció segítségével friss és aromás kávét készíthetsz, hogy energiával indulhasson a napod. A serpenyő rész lehetővé teszi, hogy reggelire tojást, bacont vagy más hozzávalókat süthess, így gyorsan és egyszerűen elkészítheted a kedvenc reggelidet. A serpenyő kivehető és könnyen tisztítható, így a használat után egyszerűen elmosható.
A mini sütő funkcióval pedig pékárukat, pizzát és más finomságokat süthetsz otthon, hogy mindig frissen elkészített ételekkel kényeztethesd magadat és a családodat. A sütő kompakt mérete lehetővé teszi, hogy helytakarékosan használd a konyhádban, és könnyedén tárolható legyen.
Az elektromos reggeliztető fekete színben kapható, amely elegáns megjelenést kölcsönöz a konyhádnak. A kompakt és stílusos design tökéletesen illeszkedik a modern otthonokhoz, és praktikus használatot biztosít a reggeli rutinban.
Évezd a könnyű és praktikus reggelikészítést otthonodban. Legyen szó friss kávéról, sült ételekről vagy finom pékárukról, ez a multifunkcionális eszköz mindent megad, amire szükséged van ahhoz, hogy a napod energikusan induljon.
Főbb jellemzők:-3 az 1-ben elektromos reggeliztető-Kávé főző, sütő és serpenyő-Kivehető elemek-Könnyen tisztítható-Helytakarékos megoldás-Praktikus konyhai eszköz-Kapacitás: 9L-Teljesítmény: 1250W-Felső kiemelhető serpenyő tálca: 26x15x2 cm-Üvegtető: 23x12x4 cm-Rács: 23x15,5x0,3 cm-Belső tálca: 23x15,5x1 cm-Teljes méret: 46x20x23 cm-Kábel hossza: 1 méter


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.25
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "3 az 1-ben elektromos reggeliztető - kávé főző, sütő KW206-bogre" című hirdetést látja. (fent)