Betöltés...

Légtisztító True HEPA, aktív szén, szupercsendes, ózonmentes, legfeljebb 52nm-es felületű terekre, ionizációs funkció, 2 sebességszint, fehér / fekete

Ár: 40.960 Ft

Légtisztító fejlett légtisztító rendszerrel, HEPA szűrővel az optimális tisztítás érdekében

Performance légtisztító - Rendkívül csendes kényelem, elegáns kialakítás és zavarmentes működés a tiszta és friss levegőért

A kihívásokkal teli világban egészségünk prioritássá válik. Nagy teljesítményű légtisztítónkkal megbízható szövetségest vihet haza, hogy biztonságos és friss környezetet teremtsen, ahol minden lélegzetvételét élvezheti. Ennek a légtisztítónak minden részletét gondosan megterveztük, hogy kivételes légtisztítási élményt nyújtson.

Csúcsteljesítmény a tiszta levegőért:

Fejlett szűrési technológia: Tisztítónk nagy teljesítményű szűrőkkel van felszerelve, amelyek a levegőből származó finom részecskéket és szennyező anyagokat rögzítik. A portól és a pollentől a baktériumokig és a kellemetlen szagokig ez a készülék készen áll a tiszta és egészséges levegő biztosítására.
Energiahatékonyság: Alacsony energiafogyasztásával légtisztítónk kíméli a környezetet és a pénztárcáját. Kiemelkedő teljesítménye nem veszélyezteti az energiahatékonyságot, tökéletes egyensúlyt teremtve a teljesítmény és a gazdaságosság között.


Találjon megkönnyebbülést a csendben:
Rendkívül csendes működés: A fejlett zajcsökkentő technológiának köszönhetően a légtisztító szinte zajtalanul működik. Nyugodtan pihenhet, dolgozhat vagy aludhat, tudva, hogy a körülötted lévő levegő tiszta és friss.
Elegáns és kompakt kialakítás: Modern és elegáns kialakításával a légtisztító harmonikusan illeszkedik bármilyen dekorációba. Kompakt formája megkönnyíti az otthoni elhelyezést otthonában, egy csipetnyi eleganciát és hasznosságot hozva.


 

Egyszerű és intuitív vezérlés: Az egyszerű és intuitív kezelőpanel kellemes élménnyé teszi a légtisztító használatát. Könnyen módosíthatja a beállításokat a kívánt teljesítmény eléréséhez.
Biztonság és kényelem minden lélegzetvételben:
LED-es kijelzők az egyszerű felügyelethez: A LED-kijelzők gyors információt nyújtanak a levegőminőségről és a szűrő állapotáról. Így hatékonyan figyelemmel kísérheti az eszköz teljesítményét.
Kiegészítő védelem: Az integrált védelmi rendszerek mindenkor biztonságos és hatékony működést biztosítanak. Biztos lehet benne, hogy légtisztítónk tiszta és egészséges levegőt biztosít Önnek.


Tisztább környezet, egészségesebb élet:

További egészségügyi előnyök: A tiszta levegőnek mélyreható egészségügyi előnyei vannak. Megszabaduljon az allergénektől, szennyeződésektől és kellemetlen szagoktól, hogy olyan környezetet teremtsen, amely elősegíti az egészséges életet.
Kényelem otthon: Légtisztítónk extra kényelmet nyújt otthonának. Minden lélegzetvétellel felfrissültnek fogod érezni magad, és készen állsz a napi kihívásokra.


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Légtisztító
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Légtisztító True HEPA, aktív szén, szupercsendes, ózonmentes, legfeljebb 52nm-es felületű terekre, ionizációs funkció, 2 sebességszint, fehér / fekete" című hirdetést látja. (fent)