Betöltés...

Ariete 206/01 Party Time Hot-dog készítő - Kék

Ár: 21.330 Ft

Ha szereted a hot dogot, és szívesen készíted otthon, akkor van egy tökéletes megoldásunk számodra! Az Ariete Party Time termékcsaládból származó hot dog grill nem csak egy nagyszerű főzőkészülék, amely fantasztikus módja a kényelmes és finom falatkák elkészítésének, hanem - egyedi kialakításának köszönhetően - remek dekorációs eleme is a konyhájának.

A 650 wattos teljesítménynek és az öt pirítási fokozatnak köszönhetően könnyedén beállíthatja a hőmérsékletet ízléséhez, és minden alkalommal tökéletes hot dogot kaphat, amikor csak kedve tartja. A csúszásmentes lábak biztosítják, hogy a készülék stabil maradjon használat közben, a kihúzható morzsatálca pedig megkönnyíti a tisztán tartást és megakadályozza az odaégést.

A grill két-két rekesszel rendelkezik egy-egy kolbász és zsemle számára, így gyorsan és egyszerűen elkészítheti a finom falatokat. A fém fogó segítségével könnyedén megfordíthatja és kihúzhatja a kolbászokat anélkül, hogy hozzáérne a forró elemekhez.

Az Ariete Party Time hot dog készítője kétségtelenül ideális megoldás minden hot dog kedvelő számára, aki egyszerű és gyors módját keresi ennek az amerikai snacknek az elkészítéséhez. Ráadásul ez a praktikus és stílusos hot dog készítő, kis helyigényű, így könnyen elfér a konyhai polcon vagy a fiókban.

Fedezze fel a teljes Party Time kollekciót, és élvezze a nagyszerű pillanatokat ízletes falatok készítésével. Az amerikai 1950-es évek mintájára készült konyhai készülékek ezen kollekciója száműzi az unalmat a konyhájából! Fedezze fel, hogy a slágerkészülékeknek köszönhetően nemcsak a cukorka, hanem a popcorn, a palacsinta vagy a gofri elkészítése is mennyire egyszerű. Mindezeket a termékeket nemcsak funkcionalitásuk, hanem édes dizájnjuk miatt is imádni fogod!

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Ariete 206/01 Party Time Hot-dog készítő - Kék" című hirdetést látja. (fent)