Betöltés...

Rowenta Eole Compact VU6210 toronyventilátor, 3 fokozat, LED kijelző, automatikus kikapcsolás, fekete színű

Ár: 32.500 Ft

Rowenta Eole Compact VU6210 toronyventilátor, 3 fokozat, LED kijelző, automatikus kikapcsolás, fekete színű

Optimális légáramlás

A Rowenta Eole Compact toronyventilátor egyesíti a stílusos dizájnt a tökéletes légáramlással. A 3D technológiának köszönhetően a légáramlás javul, így teljes mértékben szabályozható a levegő eloszlása a helyiségben. A termék kis súlyának köszönhetően könnyen szállítható és csendes, zajkibocsátása legfeljebb 45 dBA (minimális áthaladásnál).


Eole Compact toronyventilátor: tökéletesen adaptálható 3D légáramlás

Az Eole Compact az elegáns formatervezést és a könnyen kezelhető funkciókat erős légáramlással ötvözi, így a nap bármely szakában hűsítő érzést nyújt.
A 3D technológiának köszönhetően a légáramlás mindig optimális, míg az állítható, függőleges irányú rács és a széles vízszintes oszcilláció tökéletes légeloszlást biztosít.
Az Eole Compact ventilátorral ugyanolyan teljesítményt élvezhet, mint egy klasszikus 3 lapátos ventilátor*. Ugyanakkor a ventilátor modern, karcsú és kompakt kialakítású, így tökéletesen illeszkedik minden otthonba. A 3 sebességfokozat és a nagyméretű rács teljes körű ellenőrzést biztosít a légáramlás felett, amely az Ön preferenciáihoz igazítható, a csendess
Az Eole Compact könnyű súlyú és beépített fogantyúval rendelkezik a könnyű hordozás érdekében, a 12 óra használat után automatikusan kikapcsoló öko funkció, az akár 8 órán át működő időzítő és a zsinór tárolórendszer pedig fokozott kényelmet biztosít.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Légtisztító
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Rowenta Eole Compact VU6210 toronyventilátor, 3 fokozat, LED kijelző, automatikus kikapcsolás, fekete színű" című hirdetést látja. (fent)