Betöltés...

Tefal P2590701 Secure Chrono 6 l, 2 program, rozsdamentes acél-műanyag Inox-Fekete-Piros kukta

Ár: 42.291 Ft

A Tefal P2590701 Secure Chrono 6 l kukta a modern konyha elengedhetetlen kelléke, amely gyors és hatékony főzést tesz lehetővé. Az edény 6 literes űrtartalma ideális választás nagyobb családi étkezésekhez vagy baráti összejövetelekhez. Kialakítását tekintve a rozsdamentes acél és műanyag kombinációja biztosítja a tartósságot és a kényelmes használatot. Az inox-fekete-piros színösszeállítás elegáns megjelenést kölcsönöz a kuktának, amely bármely konyhában megállja a helyét.

A kukta két programmal rendelkezik, amelyek segítségével különböző típusú ételeket készíthetünk el egyszerűen és gyorsan. Az első program a magasabb nyomáson való főzést támogatja, amely ideális húsok és keményebb zöldségek puhulásához. A második program alacsonyabb nyomáson működik, így a törékenyebb alapanyagok, mint például a halak vagy a puha zöldségek, tökéletes állagúra főzhetők. Mindkét programmal jelentős időt és energiát takaríthatunk meg a hagyományos főzési módszerekhez képest.

A Tefal Secure Chrono biztonsági funkciói a maximális nyugalmat garantálják használat közben. A fedél zárása és nyitása egyszerű és biztonságos a beépített biztonsági mechanizmusoknak köszönhetően, amelyek megakadályozzák a nyitást, amíg a kukta nyomás alatt van. Ezen kívül a túlnyomás elleni védelem és a biztonsági szelep gondoskodik arról, hogy a főzés során minden zökkenőmentesen menjen. A Tefal P2590701 Secure Chrono kukta nem csak gyors és hatékony, hanem a modern konyha stílusos és megbízható eszköze is.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Tefal P2590701 Secure Chrono 6 l, 2 program, rozsdamentes acél-műanyag Inox-Fekete-Piros kukta" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: