Betöltés...

Klíma kültérre / teraszra / szabad terekre, áramlási sebesség 3500 m³/h, UV szűrő, mobil, 41,2 x 49,8 x 172 cm, Star Progetti, 6 sebességes Brezza FRE170N, Fehér, Olaszország, UV-víz sterilizáló készülékkel, új modell!

Ár: 388.800 Ft

Ideális megoldás bárok vagy éttermek KÜLTÉRI teraszainak hűtésére. NEM BELSŐ!!!! Rendkívül hatékony és jelentős energiamegtakarítást biztosít, mindössze 350 W fogyasztása mellett. A 172 cm-es magasság lehetővé teszi a nagy mennyiségű friss levegő áramlását a szabadban, napernyők vagy napernyők alatt. A fűtőtest nem fejleszt vízgőzt, ami zavarhatja a teraszok használóit/ügyfeleit, pontosan úgy működik, mint egy klímaberendezés. Környezetbarát és csendes. Friss és hűvös levegőt generál a teraszon, vonzóbbá és látogatottabbá téve azt az ügyfelek számára. Az olasz Star Progetti cég gyártja. A legújabb technológiát használja, és digitális vezérlőpanellel rendelkezik. Használat közben csendes és jelentős önállósággal rendelkezik a hangos figyelmeztető jelzéssel ellátott nagy víztartálynak köszönhetően. A jelentős, 3500 m³/h áramlási sebesség vízszintesen és függőlegesen is állítható. A beállítás történhet a távirányítóval vagy az érintőképernyőn. Kerekekkel és praktikus fogantyúval van felszerelve a könnyű mozgatáshoz. UV szűrővel van felszerelve, amely sterilizálja a hűtési folyamatban használt vizet, és megakadályozza a veszélyes baktériumok (Legionella vagy mások), valamint a penész kialakulását.
TERMÉK JELLEMZŐI
● Hűtés Víz keringtetésével hideg levegőt fúj. Csökkentheti a környezeti hőmérsékletet, és kényelmes környezetet biztosíthat a forró évszakban.
● Beépített víztartály, kivehető szűrőszűrő Könnyen tisztítható. A szűrő eltávolítja az apró káros anyagokat, például a port és a pollent.
● Energiatakarékos, nagy hatásfokú, környezetbarát A bemeneti teljesítmény 350W.
● Széles levegőkimeneti sugár Széles, 100°-os szögű levegőkimeneti sugár. 6 ventilátorsebesség: normál (MAGAS-KÖZÉP-ALACSONY), Alvó (MAGAS-KÖZÉP-ALACSONY).
● Távirányító Távirányító 6 méteren belül, 120°-os széles hatótávolságú vevő
● Érintőpanel Egyszerűen használható érintőpaneles vezérlés stílusos színválasztékkal.
● Memória funkció: Meg tudja tárolni az aktuális működési állapotot. A memória mindaddig nem törlődik, amíg az áramellátást ki nem kapcsolják.
● Az időzítő beállítása 1 és 24 óra között
● Beépített UV lámpa Az ultraibolya sugarak sterilizálják a vizet, ami kedvező az egészségre.
● Riasztás Hangjelzés, ha nincs víz a tartályban.
● Kilépő levegő hőmérséklete: A kilépő levegő hőmérsékletének jelzése a kijelzőn

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Klíma kültérre / teraszra / szabad terekre, áramlási sebesség 3500 m³/h, UV szűrő, mobil, 41,2 x 49,8 x 172 cm, Star Progetti, 6 sebességes Brezza FRE170N, Fehér, Olaszország, UV-víz sterilizáló készülékkel, új modell!" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: