Betöltés...

Bosch DWK81AN60 Kürtős páraelszívó, 915 m3/óra, 3 fokozat, TouchSelect, A+ energiaosztály

Ár: 274.990 Ft

Rugalmasság és hatékonyság.
A maximális teljesítményt minimális zaj mellett éri el a páraelszívó levegőelszívó üzemmódban. Az ilyen kapcsolat azonban nem mindig lehetséges. Alternatív megoldásként szóba jöhet a szagokat elnyelő szénszűrőket használó recirkulációs mód. A szénszűrők rendszeres cseréjének szükségességét bőven ellensúlyozza a könnyű telepítés és a karbantartás egyszerűsége.

Használati kényelem.
A páraelszívó üvegébe integrált Touch Control segítségével egyetlen érintéssel könnyedén kiválaszthatja a munka intenzitását. A süllyesztett elemek hiánya kiküszöböli a por és zsír felhalmozódását. A kezelőpanel sima üvegfelülete pedig megkönnyíti a motorháztető gondozását.

Extra teljesítmény, ha erősebb szellőzésre van szüksége
Intensive Speed üzemmódban a páraelszívó 6-8 percig extra teljesítménnyel működik. Bekapcsolt állapotban ez a funkció nagyobb szellőzési teljesítményt biztosít, így gyorsan és hatékonyan eltávolíthatja a főzés közben fellépő kellemetlen szagokat.

Irányítsa készülékét az Amazon Alexa hangvezérlésnek köszönhetően.
Az Amazon Alexa-val való együttműködésnek köszönhetően készülékét hanggal is vezérelheti. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az Alexa alkalmazásban elérhető „Home Connect” ismeret elérhető-e az Ön országához és nyelvéhez. Aktiválja a megfelelő ismeretet az Amazon Alexa és a háztartási készülék közötti kapcsolat megteremtéséhez.

Használja főzőlapját a páraelszívó vezérléséhez!
Irányítsa a főzőlapon keresztül a párelszívót és adja át magát a főzés örömének! A főzőlap és a páraelszívó Wi-Fi kapcsolattal csatlakoznak egymáshoz, így a páraelszívó automatikusan bekapcsol, amikor Ön elkezd főzni és főzés után még rövid ideig bekapcsolt állapotban marad. Ha állítani szeretne az elszívó teljesítményén vagy a világításon, a kezelőszervek szem előtt vannak. Vegye kezébe az irányítást és feledkezzen meg a gondokról!

Az okos páraelszívó.
Okos páraelszívók, amelyek Önt is meg fogják győzni. Automatikusan bekapcsolnak, amikor gőzt vagy szagokat érzékelnek. Amennyiben Ön házon kívül tartózkodik, a Home Connect alkalmazás segítségével csatlakoztathatja és szabályozhatja az eszköz működését. Út az okosabb élethez.

Nem csak energiahatékony, de csendes is.
Páraelszívója most sokkal csendesebb: az EcoSilence Drive ™ erős, tartós mágneseket használ, így szinte semennyi energiaveszteségtől nem kell tartania a súrlódás miatt. Ez azt jelenti, hogy nem csak hatékony, de csendes és tartós is. Takarítson meg energiát és hagyja, hogy konyhája a nyugalom szigetévé váljon.

LED világítás minden hangulathoz.
A páraelszívó LED-lámpájával azonnal váltson meleg világításról hidegre.

Ebben a fényben még a villanyszámlája is jól néz ki.
A LED-lámpák lenyűgöző élettartammal rendelkeznek, több ezer üzemórával. Különösen alacsony energiafogyasztásuknak köszönhetően sokkal kevesebb áramot fogyasztanak, mint a hasonló hagyományos halogén spotok. A fehér LED lámpák tiszta és erős megvilágítást biztosítanak főzés közben.

Az optimális levegőmennyiség minden méretű konyhához.
Mindegy, hogy osztatlan területű konyhával és nappalival vagy egy kis, elkülönített konyhával rendelkezik. Optimális levegőmennyiséget kínálunk minden méretű konyhához. Az egyenletesen kellemes környezet biztosításához a levegőt óránként 6 - 12-szer kell cserélni. Ennek elvégzéséhez a levegőszállítási mennyiségnek illetve a páraelszívó teljesítményének arányosnak kell lennie a helyiség térfogatával.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Páramentesítő, penészmentesítő
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Bosch DWK81AN60 Kürtős páraelszívó, 915 m3/óra, 3 fokozat, TouchSelect, A+ energiaosztály" című hirdetést látja. (fent)