Betöltés...

Waterfall Aroma párásító ventilátor, Maltec 109131

Ár: 42.779 Ft

Műszaki adatok: Gyártó: MalTec Modell: Waterfall Aroma Teljesítmény: 75W Feszültség: 220-240V ~ 50Hz Fekete szín Magas légáramlás Beállítás és lengés: IGEN, függőleges + vízszintes Légáramlás beállítása: IGEN 3 szellőzési sebesség: alacsony, közepes, magas Magasságállítás: NEM Propeller ház: fém rács 3 üzemmód: normál, természetes, alvás Zajtartomány: 40-50 dB Tápellátás: hálózat Alacsony fogyasztás: IGEN Pilóta: IGEN Távirányító teljesítménye: 2xAAA (nem tartozék) Távirányító hatótávolsága: akár 5 m IDŐZÍTŐ: 0,5-7 óra A háló átmérője: 43 cm Magasság: 125 cm Alap átmérő: 40 cm Víztartály: 3,2 l Vízfogyasztás: 220-350 ml / óra Üzemidő tele tankkal: 8-12 óra Tápkábel hossza: 160 cm Doboz méretei: 60,0 x 26,0 x 46,5 cm Súly: 7,1 kg
Kint szép és kellemes kár, hogy a szobákban uralkodó kellemetlen levegőhöz társul, ami megakadályozza, hogy a nyarat teljes mértékben élvezzük.
Amikor eljön a várva várt nyár, és vele együtt a hőség, gyakran elkezdünk gondolkodni, hogyan birkózzunk meg vele. A testünk nincs hozzászokva az ilyen magas hőmérsékletekhez, ami miatt rossz az ilyen aura. Csökken a teljesítőképességünk és növekszik a fáradtságunk, egyszerűen nincs cselekvőképességünk.
Bemutatunk egy modern ventilátort a MALTEC WATEFALL AROMA párásító funkciójával, amely gyorsan megszünteti a bosszantó dugulást és ezáltal javítja közérzetét.
Előnyök: Csendes működés Könnyű és gyors összeszerelés Gyors hűvösség érzése Oszcillációs funkció optimalizált 70°-os levegőkilépési szöggel Hidratáló funkció Állítható köderősség Lehetőség van szúnyogok elleni olaj hozzáadására Testreszabás 3 légáramlási opcióval és 3 sebességfokozattal Beépített időzítő Távirányító A ventilátor 3 lapáttal rendelkezik, így a légáramlás optimalizált és a befújt levegő mennyiségéhez képest nem fogyaszt sok energiát - ami környezetbarát és gazdaságossá teszi!

14 jó ok, amiért ezt a ventilátort válassza: Gyors és egyszerű telepítés – mindössze néhány perc elegendő ahhoz, hogy a ventilátor üzemkész legyen Biztonság - egy fém biztonsági háló akadályozza a hozzáférést a forgó propellerekhez, biztosítva a felhasználókat Minőség - lengyel gyártó és a legjobb megoldások Energiatakarékosság – nagyon alacsony energiafogyasztás, a nagy hatásfok ellenére Stabil szerkezet - a ventilátor súlya bizonyítja masszív és tartós szerkezetét! Dőlésszög beállítása - szükség szerint a légáramlás iránya Légoszcilláció - nagyobb felület egyenletes hűtése forgatással, leállítási lehetőséggel Erőteljes motor – nagy teljesítmény és nagy tartósság biztosítja a felhasználó elégedettségét Három fokozat – alkalmazkodik az igényekhez a hűtés intenzitásával IDŐZÍTŐ - az idő beállításának lehetősége, amely után a készülék automatikusan kikapcsol Távirányító – minden beállítás kéznél van, az Ön kényelme érdekében Párásítás - szellőztetés párásítással kombinálva a helyiség hűtésének javítása és optimalizálása érdekében. Hosszú levegőellátás - az erős motor biztosítja a friss levegő elosztását akár 10 m-es körzetben Szúnyogriasztó - szúnyogriasztó olajat tölthetsz a víztartályba - > nyáron pótolhatatlan lehetőség
Bármilyen helyiséghez igazítható A kiváló minőségű kidolgozás, az elegáns forma és a divatos fekete szín lehetővé teszi, hogy bármilyen környezetben elférjen, különösen az irodában, irodában, nappaliban stb.
Az ellenőrzés módja csak tőlünk és a preferenciáinktól függ. Mostantól két lehetőség közül választhatunk:
TÁVOLI MODE - természetes / normál / alvó mód Időzítő Állj meg Aktiválás / Sebesség Rezgés
KÉNYELMES BEÁLLÍTÁS Cselekedjen preferenciái szerint A készülék csatlakoztatása után nem kell mást tenni, mint egyszer konfigurálni, és kiválasztani az Önnek megfelelő üzemmódot. A ventilátor 3 sebességgel rendelkezik a hűtőhatás optimalizálása érdekében. Enyhe szellőtől az erős szélig.
Igény szerint a három lehetőség közül választhatunk: könnyű légáramlás közepes levegőellátás erős légáramlás
OSCILLÁCIÓS ÉS DŐLÉSBEÁLLÍTÁSI FUNKCIÓ Még jobban felszerelt Oszcillációs üzemmódban a ventilátor felváltva forog az óramutató járásával megegyezően és azzal ellentétes irányban, így nagyobb terület hűl le. Ha azonban ez a funkció nem felel meg nekünk, bármikor kikapcsolhatjuk a távirányító gombjával vagy a "SWING" ventilátorral.
Ezenkívül a ventilátor beépített mechanizmussal rendelkezik, amely lehetővé teszi a dőlésszög beállítását, felfelé és lefelé.

Ultrahangos párásítás Ventilátorunk szellőspray funkcióval rendelkezik, amely a ventilátorral kombinálva hideg ködöt oszlat el a helyiségben.
A forró napokon hideg vizet öntve a tartályba a készülék hűvösebb légnyílást biztosít, ami nagyobb hűvösségérzetet ad, és alacsonyabb hőmérsékletet biztosít a helyiségben egy hagyományos ventilátorhoz képest.
A ventilátor légnedvesítőnek is kiváló, nem csak a nyári hónapokban, az egészség és a jó közérzet megőrzéséhez elengedhetetlen a levegő megfelelő párásítása. A párásító külön is használható, például amikor a téli hónapokban száraz a helyiség levegője.
A párásító funkció használatakor szúnyogriasztó olajok használhatók! Elég egy ilyen készítményt víztartályba önteni. Mostantól a tolakodó rovarok nem fognak zavarni. Tökéletes megoldás a nyári időszakra.

Nincsenek biztonsági problémák A nagy, 40 cm átmérőjű alap stabilizálja a ventilátort a padlón, még akkor is, ha az oszcilláció aktiválva van. Az alap súlyozott, így nem kell aggódnunk a ventilátor extra védelmei miatt, hogy működés közben ne boruljon fel. Gondoskodunk az Ön és szerettei biztonságáról!
KÖNNYŰ TÁROLÁS Takarítson meg helyet A csomagolás lehetővé teszi a készülék szezonon kívüli tárolását anélkül, hogy sok helyet foglalna. Ezenkívül szállításkor vagy mozgatásakor nem tesszük ki a berendezést sérülésnek. A ventilátor kényelmes és biztonságos tárolása érdekében elegendő kinyitni és dobozba tenni.
A készlet tartalma: MalTec WATEFALL AROMA ventilátor Víztartály Kényelmes alap Távoli Kézikönyv lengyel, angol és német nyelven Eredeti karton, megerősített


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Waterfall Aroma párásító ventilátor, Maltec 109131" című hirdetést látja. (fent)