Betöltés...

Tristar KA-5074 Kerámia hősugárzó

Ár: 23.900 Ft

A Tristar KA-5074 kerámia fűtőtesttel gondoskodjon arról, hogy szobája soha többé ne legyen hideg. Maximális teljesítménye 1800 Watt, és tökéletesen alkalmas arra, hogy télen melegen tartsa otthonát. A ventilátor az egész helyiségben szétteríti a meleg levegőt. A három állítható üzemmódnak köszönhetően beállíthatja a hőfokot, valamint bekapcsolhatja a ventilátor és az oszcilláló funkciót.Biztonságos használatA fűtőtest a billenésgátlónak köszönhetően lekapcsol, ha leesik. A túlmelegedés elleni védelem kikapcsolja a Tristar elektromos fűtőventilátort, ha túl melegszik. Így a fűtőtest használata extra biztonságos. A beépített fogantyúnak köszönhetően könnyen mozgathatja és tárolhatja a szekrényben vagy a szekrényben.Válasszon a különböző üzemmódok közülA fűtőtest ventilátorral van felszerelve, amely gondoskodik arról, hogy a fűtőtest mindig friss levegőt melegítsen. Emellett lehetőség van a ventilátor oszcillálására is, hogy a levegő szétterjedjen a szobában. Lehetőség van arra is, hogy csak a ventilátor üzemmód használatával hűtsön. Így mindig elérheti a tökéletes hőmérsékletet a két hőfokozat (900 és 1800 Watt) közötti váltással.Kényelmes használat és stílusos kialakításA Tristar kerámia fűtőtest stílusos kialakítású, LED kijelzővel ellátott. A kijelzőn látható, hogy a fűtőtest milyen hőmérsékletre van beállítva. Egyszerűen, egy gombnyomással emelje vagy csökkentse a hőmérsékletet!

Jellemzők:
Könnyen kezelhető fűtőtest a különböző gomboknak köszönhetőenÁllítható termosztát és két üzemmód: 900 és 1800 Watt a kis helyiségek optimális fűtéséhezTúlmelegedés- és billenésgátlóval ellátott a biztonságos használat érdekébenTélen fűteni, nyáron pedig hűteni tud a ventilátor üzemmódnak köszönhetőenKönnyen tárolható a kompakt 26 x 26 x 61 cm-es méretnek köszönhetőenMűszaki adatok:
Vezérlőpanel: DigitálisElhelyezés: ÁllóTurbó funkció: IgenAlkalmas nedves helyiségekbe: NemIdőjárásálló: NemIP-besorolás: IP21Maximális folyamatos hőteljesítmény: 1,5 kWFűtési tartomány: 20 m²Feszültség: 240 VFrekvencia: 50/60 HzZajszint: 56 dBTápkábel hossza: 1,3 mSzín: FeketeMéretek: 14 x 19 x 29 cm

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Hősugárzó
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Tristar KA-5074 Kerámia hősugárzó" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: