Betöltés...

Olajradiátor Tristar KA-5177 1500 W

Ár: 25.740 Ft

Mindig hideg van az irodájában? A Tristar KA-5177 olajradiátorral ez már a múlté. Ez az olajradiátor pillanatok alatt felmelegíti a helyiséget. Az olajradiátor 7 lamellával rendelkezik, és a görgős kerekeknek köszönhetően nagyon könnyen mozgatható. Az elektromos olajradiátor 3 különböző hőfokozatban használható. Így könnyedén mindig a tökéletes hőmérsékletet teremtheti meg otthonában.3 különböző hőfokozatA Tristar olajradiátor 3 különböző hőfokbeállítással rendelkezik, így az állítható termosztát segítségével mindig a tökéletes hőmérsékletet állíthatja be. Az első hőfokozat 900 Wattot tartalmaz, így kevesebb energiával fűtheti a helyiséget. A második hőfokozat 900 Wattot használ, ami azt jelenti, hogy egyensúlyt talál az energiafelhasználás és a hőmérséklet között. Az utóbbi 1500 wattot fogyaszt, és gondoskodik arról, hogy ne kelljen sokáig várnia arra, hogy a szoba kellemesen felmelegedjen. Ideális hálószobában, nappaliban vagy irodában történő használatra.Magas hőmérsékletű és könnyen mozgathatóMérete ellenére az elektromos olajradiátor könnyen mozgatható rugalmas görgőinek és beépített fogantyúinak köszönhetően. Az 1500 wattos teljesítményével ez a radiátor könnyedén képes magas hőmérsékletet teremteni. Ez azt jelenti, hogy mindig biztos lehet a meleg otthonában.Túlmelegedés és felborulás elleni védelemAz olajradiátor túlmelegedés- és borulásvédelemnek köszönhetően biztonságosan használható. Ezáltal ideális az egész háztartás számára. A túlmelegedés elleni védelemnek köszönhetően a radiátor használata közben nyugodtan hagyhatja el a helyiséget. Ezenkívül a radiátor nagyon stabil, és soha nem fog tudni felborulni vagy felborulni.

Jellemzők:
Magas hőmérsékletű és könnyen mozgatható3 hőfokbeállítással rendelkezik, így mindig tökéletes hőmérsékletet hozhat létreTúlmelegedés- és esésvédelemmel rendelkezikLegfeljebb 50 m³-es helyiséghez alkalmasMűszaki adatok:
Vezérlőpanel: GombFő anyag: VasElhelyezés: ÁllóAlkalmas nedves helyiségekbe: NemIdőjárásálló: NemNévleges hőteljesítmény: 1,5 kWFűtési tartomány: 20 m²Feszültség: 240 VFrekvencia: 50/60 HzTápkábel hossza: 1,5 mSzín: FehérMéretek: 35 x 23 x 60 cmMaximális hőmérséklet: 70 °C

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Hősugárzó
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Olajradiátor Tristar KA-5177 1500 W" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: