Betöltés...

Domo DO8127 oszlopventilátor távirányítóval, hűsítő szellő üzemmóddal

Ár: 40.090 Ft

Stílus és hatékonyság találkozik a Domo DO8127 Oszlop ventilátorban

A Domo DO8127 Oszlop ventilátor a modern stílus és a hatékony hűtés tökéletes kombinációját nyújtja. Ez a fekete és ezüst színű oszlopventillátor elegáns megjelenéssel emeli ki otthonodat vagy irodádat, miközben kellemes légáramlást és frissítő hűvös érzést biztosít.

Kényelem és sokoldalúság a fejlett funkciókkal

A ventilátor 107 cm-es magassággal rendelkezik, hogy jobban eloszthassa a levegőt a helyiségben. 3 sebességfokozattal rendelkezik, így személyre szabhatod a légáramlást az igényeid szerint. A 4 különböző üzemmód közül választhatsz: folyamatos üzemmód, nyári szellő üzemmód, időzítéssel működő üzemmód és gyermek üzemmód. A hűsítő szellő üzemmód olyan érzést kelt, mintha egy kellemes nyári szellő érintene, mivel az intenzitás 6 másodpercenként változik.

Kényelmes vezérlés és praktikus funkciók

A ventilátor vízszintesen mozgatható pásztázó üzemmóddal rendelkezik, amely egyenletes légmozgást biztosít az egész helyiségben. Függőlegesen 15 fokban dönthető, és a ventillációs irány is szabályozható. Az 12 órás időzítő automatikusan kikapcsolja a ventilátort a kívánt idő után, hogy energiát takaríthass meg. Az elektronikus működtetés és a távirányító lehetővé teszi a könnyű és kényelmes vezérlést. A LED-es kijelző hőmérsékletkijelzéssel is rendelkezik, hogy mindig nyomon követhesd a környezeti hőmérsékletet.

Lépj egy új szintre a hűtésben a Domo DO8127 Fekete/Ezüst Oszlop ventilátorral, amely egyesíti az eleganciát és a hatékonyságot. Élvezd a kényelmet és a frissítő légmozgást, miközben otthonodat vagy irodádat modern megjelenéssel és optimális hűtéssel emeled ki a tömegből.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Domo DO8127 oszlopventilátor távirányítóval, hűsítő szellő üzemmóddal" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: