Betöltés...

Lg Hűtő side by side GSBV70PZTM

Ár: 383.990 Ft

DoorCooling+™ Teljesen sík ajtó Nagy kapacitás Smart Diagnosis™ Smart Inverter Kompresszor

DoorCooling+™ Frissesség Egyenletesen és Gyorsan Az italok hamarabb hűlnek le, az ételek pedig megőrzik frissességüket a DoorCooling+™ egyenletes és gyorsabb hűtési teljesítményének köszönhetően. *Az LG saját tesztelési módszerét alkalmazó TÜV Rheinland teszteredmények alapján, melyek során a DoorCooling+™ funkcióval rendelkező és a DoorCooling+™ funkcióval nem rendelkező modellek esetén azt hasonlították össze, hogy mennyi idő alatt csökken a felső kosárba helyezett víztartályban a víz hőmérséklete. Kizárólag a DoorCooling+™ funkcióval rendelkező modellek esetén.
*A termék képei illusztrációk, az adott termék a valóságban eltérő lehet.
*A DoorCooling+™ az ajtó kinyitásakor leáll. Elegáns megjelenés teljesen sík ajtóval A teljesen sík ajtóval felszerelt hűtőszekrény minden konyhának elegáns megjelenést nyújt. Nagy kapacitás Tároljon többet a nagyobb belső térben Élvezze a rengeteg helyet ételei és italai tárolására, így azok nem zsúfolódnak konyhájában. *635L: EU szabvány alapján az LG GSXV91BSAE modell kapacitása 635L.
*A termék képe illusztráció, az adott termék a valóságban eltérő lehet. Smart Diagnosis™ Legyen felkészült Segítségével elháríthatja a kisebb problémákat, így megelőzheti a komolyabb hibákat, melyek megoldásához szervizre lenne szükség. *A termék képe illusztráció, az adott termék a valóságban eltérő lehet. Smart Inverter Kompresszor Energiatakarékos és Tartós Az LG Smart Inverter Kompresszor energiahatékony, tartós és csendes működést garantál. Az LG Smart Inverter Kompresszorra 10 év garanciát vállalunk.* *10 év garancia a Smart Inverter Kompresszorra (alkatrész garancia).

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Hűtők, Fagyasztók
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Lg Hűtő side by side GSBV70PZTM" című hirdetést látja. (fent)