Betöltés...

Gerlach Hősugárzó kerámia GL7729

Ár: 17.790 Ft

A Gerlach GL 7729 kerámia fűtőtest maximális teljesítménye 1500W. A készülékben található kerámia fűtőelem lehetővé teszi a hőmérséklet 10 és 35°C között történő szabályozását. A készülék teljesítménye mellett, amely a mi berendezésünkben két fokozatban van: 750 W és 1500 W, fontosak azok a kiegészítők is, amelyek megkönnyítik a fűtőberendezés működésének igényeinkhez való igazítását. Ezek egyike az időzítő, amely 1 és 24 óra között késleltetheti a készülék bekapcsolását. A hordozható fogantyú, a 45°-os oszcilláció és az akár 15 m²-es fűtőfelület ideális termékké teszi minden lakásba és házba. A készülék távirányítóval van felszerelve a kényelmes használat érdekében.




A folyamatosan változó éghajlat miatt a tél nagyon hideg, a nyár pedig nagyon forró. Néha a központi fűtés által kínált hő nem elegendő számunkra. Ugyanakkor a meleg hónapokban olyan módszert keresünk, amellyel csökkenthetjük a hőmérsékletet azokban a helyiségekben, ahol sok időt töltünk. Ritkán van azonban helyünk olyan berendezésre, amely e két kérdésben megfelel az elvárásainknak. Ezért érdemes olyan multifunkcionális eszközökbe beruházni, mint a GERLACH GL 7729 kerámia fűtőtest.




Hogyan működik egy kerámia fűtőberendezés?




A készülékben található kerámia fűtőelem lehetővé teszi a hőmérséklet 10 és 35°C között történő szabályozását. Ez segít abban, hogy a szobában lévő hőt az ablakon kívüli aktuális körülményekhez igazítsa. Az általunk kínált fűtőberendezés ECO funkcióval rendelkezik, amely optimalizálja az energiafogyasztás mértékét, hogy minden helyiségben stabil hőmérsékletet tartson fenn. Ez befolyásolja a lakás vagy ház végső fűtési költségeit. A fűtőberendezés 7°C-os fagyásgátló funkcióval is rendelkezik. Más szóval, egyetlen ősz vagy tél sem lesz borzalmas számunkra. Az olvasható LED kijelző lehetővé teszi, hogy a készülék működését gyorsan az elvárásokhoz igazítsa.




Mire kell figyelni a kerámia fűtőtest kiválasztásakor?




A készülék teljesítménye mellett, amely a mi berendezésünkben két fokozatban van: 750 W és 1500 W, fontosak azok a kiegészítők is, amelyek megkönnyítik a fűtőberendezés működésének igényeinkhez való igazítását. Ezek egyike az időzítő, amely 1 és 24 óra között késleltetheti a készülék bekapcsolását. Így beprogramozhatjuk a fűtőberendezést úgy, hogy közvetlenül hazaérkezésünk előtt kezdjen el működni. A túlmelegedés elleni védelem és a felborulás elleni védelem biztonságossá teszi a készülék használatát még otthon, gyermekek és háziállatok mellett is. Termékünk azonban ventilátorral és akár 30 másodperces hűtési funkcióval is rendelkezik. A hordozható fogantyú, a 45°-os oszcilláció és az akár 15 m²-es fűtőfelület ideális termékké teszi minden lakásba és házba. Működése során a zajszintje 51 dB körül van, így éjszaka is használhatja, vagy gyermekszobában is elhelyezheti. A készülék távirányítóval van felszerelve a kényelmes használat érdekében.




Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Hősugárzó
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Gerlach Hősugárzó kerámia GL7729" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: