Betöltés...

LTC 3 az 1-ben Ventilátor - Álló, fali, padló ventilátor - 70W #ezüst

Ár: 13.890 Ft

Kiváló, csendes és egyben nagyon hatékony multifunkcionális ventilátor, amely nagy propellerterületet és nyitott szerkezetet kínál, erős levegőfúvást biztosítva, így a forró napokon nagyszerű segítség minden otthonban.
Az LTC WT04 ventilátor három működési lehetőséghez igazodik: Állóventilátor, amelynek magassága 102 és 130 cm között állítható. Íróasztal / padlóventilátor, az íróasztalon és a padlón egyaránt elhelyezhető. A készletben található speciális kampók segítségével bármely felületre felszerelhető függeszthető ventilátor. A ventilátor működése pozitív hatással van a helyiség hűtésére és több friss levegő biztosítására. Az oszcillációs funkció lehetővé teszi, hogy egy ventilátorral nagyobb területet fedjen le. Az automatikus rezgés kikapcsolható és a ventilátor ponthűtésre állítható, minden a felhasználó igényeitől és preferenciáitól függ. Az LTC ventilátor lehetőséget kínál a propeller szögének beállítására is, amely függőlegesen megváltoztatja a légáramlás irányát. A nagy teljesítmény, az aerodinamikailag felépített légcsavar, a háromlépcsős légáramlás-sebesség-szabályozás és számos kifinomult megoldás lehetővé tette egy olyan ventilátor létrehozását, amely megfelel a legigényesebb felhasználók elvárásainak. Ez a készülék tökéletesen használható otthon, az irodában, a termekben, a színpadon stb. Az anyagok kiváló minősége és a kivitelezés esztétikája funkcionális és dekoratív jellegűvé teszi ezt a terméket, miközben a legmagasabb szintű biztonságot nyújtja.

Jellemzői:
- Falra függeszthető
- Anyaga: műanyag és metál
- 3 sebesség fokozat
- Magassága: 55-130 cm
- Álló, padló és asztali ventilátor egyben
- Feszültsége: 230 V AC
- Frekvencia: 50 Hz
- Teljesítménye: 70 W

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "LTC 3 az 1-ben Ventilátor - Álló, fali, padló ventilátor - 70W #ezüst" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: