Betöltés...

Tefal Ruhagőzölő accesssteam pocket DT3050E1

Ár: 14.590 Ft

A Tefal leggyorsabb kompakt kézi ruhagőzölője



Tefal Access Steam Pocket kézi ruhagőzölő egyszerű ruhaápolást kínál otthon és az utakon az exkluzív összezárható gőzölőfejjel és a kompakt dizájnnal, amelyeknek köszönhetően a készülék semmilyen gondot nem jelent az utazásnál és a tárolásnál. A villámgyors, 15 másodperc alatti bemelegedésnek köszönhetően szinte azonnal kiléphet az ajtón, remek ruhában. Ez a könnyen használható kézi ruhagőzölő 19 g / perces gőzkimenettel és 1300 W teljesítménnyel bír, használata pedig a stabil alapnak és az automatikus kikapcsolásnak köszönhetően rendkívül biztonságos. Mindezen tulajdonságok a kézi ruhagőzölőt alkalmassá teszik a mindennapi kiváló és biztonságos használatra az összes anyagtípus esetében.



Tefal Access Steam Pocket kézi ruhagőzölő.



Az okos funkcióknak és a rendkívül kompakt szerkezetnek köszönhetően a Tefal Access Steam Pocket kézi ruhagőzölője oly módon lett megtervezve, hogy megkönnyítse a mindennapi ruhaápolást, bárhol is tartózkodik. Az exkluzív összezárható gőzölőfejjel felszerelt kézi ruhagőzölő egyszerűen tárolható és utazásnál kényelmesen használható, míg a könnyű szerkezet kényelmes és gondtalan gőzölést biztosít. Kézi ruhagőzölő, melynél villámgyors, mindössze 15 másodpercet igénybe vevő bemelegedéssel élvezheti a kiváló vasalást, ami mindig rendelkezésére áll, amikor csak szüksége van rá. A komfortos használatot 1300 W-os gőzteljesítmény és 20 g / perces folyamatos gőzkimenet egészíti ki. Az olyan továbbfejlesztett funkciók, mint a gőzkimenet nyomógomb, a stabilitást biztosító önálló dizájn és az automatikus kikapcsolás funkció bármely anyag vasalásánál remek eredményeket biztosítanak, és mindezt biztonságosan és egyszerű módon. Fedezze fel a technológiát, amely az utazások közbeni ruhaápolásra nyújt megoldást - mindezt vasalódeszka használata nélkül.



Kompakt és praktikus összezárható gőzölőfej



Az ultra kompakt dizájn és a praktikus összezárható gőzölőfej egyszerű tárolást és maximális kényelmet biztosít - mindezt olyan formátumban, amely az előző modellek méreteinek a felét teszi ki - és olyan kézi ruhagőzölőt jelent, amely ideális a mindennapi használathoz, valamint utazásokhoz is megfelelő.



Gyors bemelegedés



A 15 másodperc alatti gyors bemelegedés lehetővé teszi a gyors vasalást annak érdekében, hogy Ön minél jobban nézzen ki.



Könnyű szerkezet



Próbálja ki a különbséget, amit a rendkívül könnyű szerkezet nyújt A ruhaápolás még sosem volt ennyire kényelmes és praktikus.



Mindennapi, nagy teljesítményű használat.



Az 1300 W-os teljesítmény rendkívül hatékony gőzölést eredményez, amely ideális a mindennapi ruhaápoláshoz.



Vasalódeszkára többé már nincs szükség



Tapasztalja meg, hogy milyen könnyű a mindennapi ruhaápolás, anélkül, hogy a vasalódeszkát elő kellene vennie. Mindehhez elegendő egy egyszerű vállfa és a ruhája egy pillanat alatt sima és gyűrődésmentes lesz.



Továbbfejlesztett biztonsági funkció



Az önálló dizájn állandó élményt nyújt a gőzölésnél. Kérésre külön szállítható a gőz aktiváló kapcsoló, amelynek segítségével a gőz csak akkor aktiválódik, amikor arra szükség van, az automatikus kikapcsoló funkció pedig biztosítja, hogy a készülék kikapcsol, amikor nincs használatban.



Jellemzők





Teljesítmény: 1300 W

Víztartály: 0,1 L

Szín: fehér és rózsaszín

Gőznyomás: 20 g/perc




Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Tefal Ruhagőzölő accesssteam pocket DT3050E1" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: