Betöltés...

Clatronic hordozható varrógép, NM 3795W, kezdőknek is ideális, 2 sebesség, 12 előre beállított program, fordított funkció, 2 lépéses gomblyuk, hálózatról/elemről működik, lábpedál, LED világí

Ár: 32.760 Ft

Fedezze fel a formatervezés világát a Clatronic kiváló minőségű NM 3795W varrógépével, amely lehetőséget ad arra, hogy kreatív ötleteit lenyűgöző projektekké alakítsa. A 12 sokoldalú öltéssel és a könnyen használható, 2 lépésben használható gomblyukrendszerrel professzionális eredményeket érhet el, függetlenül a tapasztalat szintjétől. Ez a varrógép ideális kezdőknek, de haladó felhasználóknak is, mivel a varratok könnyű választékát kínálja, mind a szélesség, mind az előre beállított hosszúságok tekintetében.
Az olyan praktikus funkciók, mint az előre és hátra varrási funkció, a pedál és a két sebességfokozat lehetővé teszik a pontos és kényelmes varrást. Az integrált huzalvágó eszköz és az automatikus tekercselő eszköz biztosítja a könnyű kezelést. A LED-es munkalámpa optimális láthatóságot biztosít minden körülmények között.
Élvezze az alkotás szabadságát bárhol, bármikor, a hordozható eszköznek köszönhetően, amely közvetlenül használható elemekkel, így bárhová magával viheti. A csúszásmentes gumi lábak stabilitást biztosítanak varrás közben, a praktikus kiegészítő fiók pedig helyet biztosít minden varróanyagnak, hogy minden kéznél legyen.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Clatronic hordozható varrógép, NM 3795W, kezdőknek is ideális, 2 sebesség, 12 előre beállított program, fordított funkció, 2 lépéses gomblyuk, hálózatról/elemről működik, lábpedál, LED világí" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: