Betöltés...

Abox GT-F6 Ultrahangos Tisztítógép

Ár: 14.990 Ft

Az Abox GT-F6 egy 750ml-es, 40.000Hz-es tisztítógép.Ékszerek, nyakláncok, gyűrűk, szemüvegek, órák, érmék, borotvák és hasonló tárgyak tisztításához.● Szállítási idő: 1-3 munkanap

● Termékvisszaküldés: 28 munkanap

● Garancia: 12 hónap

MÉLYTISZTÍTÁS: Ez az ultrahangos tisztító 40 000 Hz-es ultrahangos hanghullámokat generál, hogy gyorsan és hatékonyan távolítsa el a szennyeződéseket, olajat és mocskot. (nem távolítja el a foltokat) anélkül, hogy az értékeit károsítaná. A tisztító hatás fokozása érdekében adjon hozzá egy kis mosószert.

EGYSZERŰ MŰKÖDÉS: Válassza ki a megfelelő időciklust, és az „ON/OFF” gomb megnyomásával használatra kész. Az alapértelmezett tisztítási idő 180 mp, és szabadon választhatja ki a tisztítási időt a "TIME" gomb megnyomásával.

750 ml-es NAGY KAPACITÁS: A 750 ml-es nagy kapacitású mosótartály 304-es rozsdamentes acélból készül, amely tartós és különféle tárgyakhoz alkalmas. Megjegyzés: a jobb tisztítás érdekében a vízkapacitás nem haladhatja meg a 600 ml-t.

5 ELŐRE BEÁLLÍTOTT TISZTÍTÁSI CIKLUS: A digitális ultrahangos tisztító 5 különböző ciklussal rendelkezik (90, 180, 280, 380 és 480 másodperc), beállíthatja a megfelelő tisztítási időt a különböző cikkekhez

SZÉLES ALKALMAZÁS: Tisztítókosárral és óratartóval együtt, tökéletes szemüvegek, vízálló órák, legtöbb ékszer, étkészlet, műfogsor, borotvafej, borotva, sminkecsetek stb. tisztítására. Ha a tárgy nagy, nem szükséges lecsukni a fedelet.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Abox GT-F6 Ultrahangos Tisztítógép" című hirdetést látja. (fent)