Betöltés...

Puricom ZENNIT 3 lépcsős RO ozmózis víztisztító

Ár: 115.000 Ft

Puricom ZENNIT 3 lépcsős RO víztisztító készülék.

A Puricom ZENNIT 3 lépcsős RO ozmózis víztisztító felépítése:
1. lépcső: 3 az 1-ben (PP- GAC) előszűrőbetét - Kiszűri a mechanikai szennyeződéseket, valamint a víz zavarosságáért felelős anyagokat, továbbá eltávolítja azokat az anyagokat, amelyek a víz kellemetlen szagát és ízét okozzák.
2. lépcső: Fordított ozmózis membrán 50 GDP A membrán a víztisztító készülék „lelke”. Működési elve az élő szervezetekben is lezajló fordított ozmózis folyamaton alapszik, és több mint 30 éve alkalmazzák. A félig áteresztő membrán pórusain (mérete 0,0001 mikron) garantáltan csak a vízmolekulák jutnak keresztül, kiszűrve a csapvízből az oldott sókat, baktériumokat, vírusokat, mikroorganizmusokat, nehézfémeket, stb. A membrán anyaga: spirálisan feltekert poliamid Kapacitása: 3 év Maximálisan megtisztított vízmennyiség: 175 l/nap Maximális hőmérséklet: 45 0C Maximális víznyomás: 8.6 bar 3. lépcső: Visszasózó- Ph emelő utószűrőbetét - Az ásványdúsító utószűrő visszapótolja a tisztított vízbe a kiszűrt ásványokat, valamint emeli a víz pH értékét
A készlet tartalma: Fordított ozmózis készülék Zennit a szűrőbetétekkel együtt Csap + beszereléshez szükséges kiegészítők A csap csatlakoztatásához szükséges csatlakozók Készlet a szennyvíz csatlakozáshoz Elzáró szelep (kék) ¼-es csatlakozással Használati útmutató ¼”-os kék cső a szennyvíz elvezetéséhez (150cm) ¼”-os fehér cső a bejövő vízhez (150 cm) 3/8”-os fehér cső a csaphoz A 3 lépcsős víztisztító méretei:
Szélessége: 25 cm
Mélysége: 41,5 cm
Magassága: 43 cm
Súlya: 9 kg A szűrőbetétek élettartama:
1. 3 az 1-ben (PP- GAC) előszűrő betét
12 hónap
2. Ozmózis membrán 50 GDP
24-36 hónap
3. Visszasózó- Ph emelő utószűrőbetét
6-12 hónap

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Puricom ZENNIT 3 lépcsős RO ozmózis víztisztító" című hirdetést látja. (fent)