Betöltés...

Barbecook BC-ACC-7049 4db-os Olivia rozsdamentes acél steak kés, ergonómikus nyél, 25cm

Ár: 9.503 Ft

A tökéletes steak kést keresi, ami stílusos és könnyen használható? A Barbecook BC-ACC-7049 Olivia rozsdamentes acél steak kés négy darabos készlete garantálja, hogy a hús szeletelése mindig precíz és erőfeszítés nélküli legyen, legyen szó bármilyen típusú húsról.

Ez a kiváló minőségű steak kés készlet ergonomikus nyéllel rendelkezik, ami nemcsak kényelmes fogást biztosít, hanem segít a szeletelés pontos végrehajtásában is. A 25x3,5x2cm-es kés tökéletes méretű, így minden típusú hússzeletelési feladathoz ideális.
Az Olivia steak kés készlettel a hús szeletelése nemcsak egyszerűbb, hanem élvezetesebb is lesz. A rozsdamentes acél pengék garantálják a tartósságot és az éles vágást hosszú távon, így a kés készlet hosszú ideig megtartja használhatóságát.

Válassza a Barbecook BC-ACC-7049 Olivia rozsdamentes acél steak kés készletet, és emelje a hús szeletelési élményt új szintre.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Tűzhelyek, Sütők, Főzőlapok
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Barbecook BC-ACC-7049 4db-os Olivia rozsdamentes acél steak kés, ergonómikus nyél, 25cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: