Betöltés...

BEKO STM4116B függőleges vasaló, 1600W, 25g/perc, fekete

Ár: 15.142 Ft


Mindig siet, vagy kifogástalan ruhákra van szüksége, akár otthon, akár utazik? A BEKO STM4116B függőleges gőzölős vasalógép a legpraktikusabb megoldás az Ön számára. 1600 W teljesítményével és 230 ml-es tartályával segít hatékonyan, gyorsan és minimális erőfeszítéssel vasalni.


Nagy teljesítmény

A függőleges eszköz teljesítménye 1600 W, nagy teljesítményű, 25 g / perc forró gőzt biztosít. Könnyen kezelhető, hatékony és mindennapi használatra alkalmas.






Azonnali eredmények

A készülék kerámia talpa mindössze 35 másodperc alatt felmelegszik, és a hő hosszú ideig tart. A tápkábel hossza 2,5 m, és nagyobb mozgásszabadságot biztosít, így különféle tárgyakat, kárpitokat, párnahuzatokat és függönyöket, valamint kedvenc ingét közvetlenül a fogasra vasalhatja. Most könnyen, gyorsan és könnyedén vasalhat.




kijelző LCD

A készülék LCD kijelzővel van felszerelve, és tájékoztatást kap a termék működési állapotáról: ECO üzemmódba kapcsolás, vízhiány a tartályban vagy a készülék kikapcsolása.

INGENIKUS TECHNOLÓGIÁK




Csepegésgátló funkció

A csepegésgátló funkció megakadályozza a vízszivárgást vasalás közben, még alacsony hőmérsékleten is, így a ruhák védve vannak a foltoktól. Ezenkívül a vasaló kikapcsolása után nem szivárog víz, így nincs szükség a víztartály kiürítésére.




Két tartozék

A készülék 2 különböző eltávolítható tartozékkal van felszerelve: az egyiket kifejezetten finom anyagok vasalására, a másikat pedig nehezen simítható anyagokhoz tervezték.




Kivehető tartály

A víztartály kapacitása 230 ml és eltávolítható. Elég tágas ahhoz, hogy gyorsan vasalja kedvenc ruháit. Amikor a víztartály kiürült, könnyen feltölthető csapvízzel.
Könnyen használható

A készülék folyamatos gőzműködése kellemes tevékenységgé alakítja a vasalási folyamatot. A gőz folyamatosan működik, ha elzárja a gőzgombot, és így a felületek simítása állandó. Folyamatos gőz, könnyen használható!





Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "BEKO STM4116B függőleges vasaló, 1600W, 25g/perc, fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: