Betöltés...

SINGER Talent 3323, 23 Öltésminta, 60 W, 1100 SPM, Fehér varrógép

Ár: 92.766 Ft

A Singer Talent 3323 varrógép nagyszerű választás a kezdők számára. A jól követhető befűzési útvonalnak, az automata tűbefűzőnek és a fekvő orsós rendszernek köszönhetően a gépet pillanatok alatt előkészítheti.

A 23 beépített öltés (beleértve egy teljesen automata, egylépéses gomblyukat), az állítható öltéshossz és öltésszélesség, valamint a változtatható tűpozíció csak egy pár a gép azon funkciói közül, amelyek nem csak jelentősen megkönnyítik és leegyszerűsítik, hanem fölöttébb élvezetessé is teszik a varrást.

A géppel négy felpattintható talpat szállítunk együtt, amelyek segítségével zökkenőmentesen végezhet el számos különböző varrómunkát.

Egylépéses gomblyukak
A gép egyetlen lépésben varrja meg a gomblyukakat. Egyszerűen tegyen egy gombot a gomblyukazó talpba, és a gép automatikusan megvarrja a gomb méretének megfelelő hosszúságú gomblyukat.

Állítható öltéshossz és öltésszélesség
Egyszerűen változtathat a tűleszúrási pontok közötti távolságon. A funkció kiemelten hasznos applikáláskor, férceléskor és más hasonló munkák végzésekor. Attól függően, hogy szélesebb vagy keskenyebb öltéseket szeretne, változtathat az öltésszélességen is.

Beépített tűbefűző
A beépített tűbefűzővel gyorsan és egyszerűen, alig egy pár másodperc alatt befűzheti a tűt.

Fekvő orsós rendszer
A fekvő orsót gyerekjáték kicserélni. Az átlátszó orsótakarón keresztül pedig azonnal észreveszi, ha fogyóban van az alsószál.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "SINGER Talent 3323, 23 Öltésminta, 60 W, 1100 SPM, Fehér varrógép" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: