Betöltés...

Singer M3305, 23 Varróprogram, 70 W, LED Világítás, Fehér-Türkiz varrógép

Ár: 93.807 Ft

A SINGER M3305 tökéletes a mindennapi varráshoz. Könnyű és kényelmesen szállítható, robusztus fém vázának köszönhetően mégis tartós és rendkívül stabil.

A 23 beépített öltésprogram között egy tárcsa egyszerű elforgatásával lehet váltani, a talpak pedig egy mozdulattal felpattinthatók a talpszárra. Az öltések hossza és szélessége mellett a szálfeszítés is könnyen állítható, a gomblyukak egyetlen lépésben megvarrhatók.

Főbb jellemzők:

23 öltésprogram. Haszon-, rugalmas és díszítő öltések az alapvető varrómunkákhoz.

Egylépéses gomblyukvarrás. Varrjon hibátlan gomblyukakat egyetlen lépésben! Egyszerűen tegyen egy gombot a gomblyukazó talp sínére, és a gép pillanatok alatt megvarrja az annak megfelelő méretű gomblyukat.

Egyszerű öltéskiválasztás. Egyszerűen forgassa a tárcsát a kívánt öltéshez, és már varrhat is!

Állítható öltéshossz. Az öltéshossz tárcsa egyszerű elforgatásával pillanatok alatt beállíthatja a projektnek megfelelő öltéshosszt.

Állítható öltésszélesség. Az öltésszélesség tárcsa egyszerű elforgatásával pillanatok alatt beállíthatja a projektnek megfelelő öltésszélességet.

Gyors és egyszerű befűzés. A gépen levő jelöléseket követve pillanatok alatt végigvezetheti a felsőszálat a befűzési útvonalon.

Beépített tűbefűző. Segítségével gyorsan és kényelmesen fűzheti be a tűt.

Robusztus fém váz. A fémből készült belső váz stabillá és strapabíróvá teszi a gépet.

Állítható szálfeszítés. Egy tárcsa segítségével könnyedén állíthat a szálfeszítésen, így mindig a használt anyagnak és cérnának leginkább megfelelő beállítással varrhat.

STAYBRIGHT™ LED varrófény. Az erős és hosszú életű LED fény tökéletesen megvilágítja a munkafelületet.

Extra talpmagasság. A talp egy extra magasságba is felemelhető, így több réteg vastag anyag is kényelmesen befér alá.

Szabadkar. Ujjrészek varrásához, nadrágok felhajtásához és hasonló munkákhoz egyszerűen csúsztassa le a tartozékos dobozt a gépkarról.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Singer M3305, 23 Varróprogram, 70 W, LED Világítás, Fehér-Türkiz varrógép" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések