Betöltés...

Mini függőleges és vízszintes 2 az 1-ben gőzölős vasaló Velyron InnovaGoods 800 W

Ár: 9.690 Ft



[b]]InnovaGoods az otthoni legújabb elemeket kínálja, például a Mini függőleges és vízszintes 2 az 1-ben gőzölős vasaló Velyron InnovaGoods 800 W Home Houseware! Fedezd fel a kiváló minőségű termékek széles skáláját, amelyek kiemelkednek a funkcionalitás, a hatékonyság és az innovatív tervezés szempontjából: világítás, tárolás, dekoráció, légkondicionálás, kert, háziállatok, takarítás stb.



Kompakt és hordozható mini gőzölős vasaló, eredeti 2 az 1-ben kivitelezéssel, függőleges vasalóként és hagyományos vízszintes vasalóként is használható, csak a fogantyút kella kívánt helyzetbe (180º) fordítani. Ez a vasaló nagyon kényelmes és könnyen használható, szállítható és tárolható. Gőzfunkcióval és beállítható hőmérséklettel (80-200 ºC) rendelkezik. Térfogata 80 ml, teljesítménye 800 W. Számos nagyon hasznos kiegészítőt tartalmaz, például egy mérőpoharat a víztartály feltöltéséhez, egy kis tisztító kefét és egy kivehető szösz eltávolító fejet, amely ideális ruházathoz, kárpitozáshoz stb.Anyag: PBTPCSzín: SzürkeSárgaInnovatív és funkcionális kialakítás: 2-in-1Típus: ElektromosKapacitás: 80 mlRuhavasaló: Gőz funkcióTöbb pozíció: vízszintes függőlegesÁllítható hőmérséklet: 80-200 ºCForgatható fogantyú: 180ºTartozékokat tartalmaz: MérőpohárKivehető szöszfejKis tisztítókefeKönnyű és kezelhető: Kényelmes és egyszerű használatKompakt kicsi méret: Kis helyet foglalUtazó vasaló: Könnyen szállítható és tárolhatóTeljesítmény: 800 WDugó típus: FKábel hossza: 138 cmAC In: 230 V / 50 HzMéretei kb.: 26 x 14 x 9,5 cmCsomagolás és kézikönyv 24 nyelven: angol, francia, spanyol, német, olasz, portugál, holland, lengyel, magyar, román, dán, svéd, finn, litván, norvég, szlovén, görög, cseh, bolgár, horvát, szlovák, észt , orosz, lett

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Mini függőleges és vízszintes 2 az 1-ben gőzölős vasaló Velyron InnovaGoods 800 W" című hirdetést látja. (fent)