Betöltés...

Princess 112380 Aszaló

Ár: 25.280 Ft

A Princess aszalóval ízletes, egészséges és természetes ételeket készíthet otthon, és minimálisra csökkentheti az élelmiszer-pazarlást. Ez a nélkülözhetetlen kellék a háztartásban, párátlaníthatja a gyümölcsöket, zöldségeket, fűszernövényeket és halakat, így azok minden ízüket és tápanyagukat megőrzik. A Princess Food Dehydrator hat egymásra rakható szinttel és állítható hőmérséklettel rendelkezik.

A dehidratált ételek egészségesek és ízletesek
At aszaló  eltávolítja a vizet bármilyen típusú ételből, így az összes tápanyag és enzim érintetlen marad. Így az étel olyan egészséges marad, mintha friss lenne. A magas természetes cukrot tartalmazó termékek, például a gyümölcsök és a paradicsom, még édesebbé válnak, ha dehidratálják, édesítőszerek nélkül. Tökéletes egészséges nassolnivalók készítéséhez gyermekei vagy saját maga számára.

Kis energiafogyasztás
Az ételeket a sütőben is száríthatja, de ha egyszer felfedezi a szárítás mókáját, a Princess aszaló készülék számos előnnyel jár. Az élelmiszer-szárító egy energiatakarékos alternatíva, mert a hőmérséklete sokkal alacsonyabbra állítható, mint a hagyományos sütőé. Akár hat réteget is egymásra halmozhat, és egyszerre dehidratálhatja az ételeket az ízek keveredése nélkül. Csak arra kell ügyelnie, hogy az azonos száradási idejű ételeket kombinálja.

Szinte mindent megőriz
Bármely étel, amely vizet tartalmaz, dehidratálható. Az élelmiszerek nedvességtartalmának eltávolításával a káros baktériumok nem tudják ellátni a dolgukat, és a termék több hónapig megőrződik, ha üvegedényben vagy légmentesen záródó edényben tárolja. A Princess ételszárítóval nemcsak gyümölcsöt, zöldséget és halat száríthat, hanem virágokat és fűszernövényeket is.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Princess 112380 Aszaló" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: