Betöltés...

Dyras SM-505R Mini varrógép, 12 öltésminta, piros

Ár: 23.551 Ft

A Dyras SM-505R Mini varrógép egy kompakt és könnyen használható eszköz, amely ideális választás mind a kezdő, mind a tapasztalt varróknak. Az előre és visszafelé varrás funkcióval rendelkezik, ami lehetővé teszi a szakításmentes varrást és a szélesebb varrási lehetőségeket. A beépített varrólámpa segít a pontos munkavégzésben még rosszabb fényviszonyok között is, így minden apró részletre figyelhetünk. A gép 12 különböző öltésmintával rendelkezik, így széles skálán mozoghatunk a kreatív varrási projektekben.

Egyik fő előnye az automata varrás funkció, ami megkönnyíti és felgyorsítja a varrási folyamatot. Ezáltal a felhasználó könnyedén és gyorsan elkészítheti a kívánt varrási mintát. A 2 varrási sebesség beállítása további rugalmasságot biztosít, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy az aktuális projekt igényeihez igazítsa a varrási sebességet. Ezzel a géppel akár a gyors és egyszerű varrásoktól kezdve, egészen a bonyolultabb varrási mintákig széles skálán mozoghatunk.

Az automata orsózó funkcióval a Dyras SM-505R Mini varrógép még könnyebbé teszi a használatát. Ennek köszönhetően a fonal egyszerűen és gyorsan feltekerhető az orsóra, így időt takaríthatunk meg és zavartalanul folytathatjuk munkánkat. Összességében a Dyras SM-505R Mini varrógép kompakt, sokoldalú és könnyen használható eszköz, amely ideális választás minden varrónak, legyen szó akár hétköznapi javításokról, vagy kreatív varrási projektekről.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Dyras SM-505R Mini varrógép, 12 öltésminta, piros" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: