Betöltés...

Philips GC800/80 Fekete-Ezüst 1600 W, 0.23 l, 32 g/perc kézi gőzölő

Ár: 52.180 Ft

Az új Philips 8000-es sorozat a ruhái gyors és könnyed gyűrődésmentesítését biztosítja minden nap; egyszerre akár 5 ruha kezelhető vele, és vasalódeszkára sincs szükség. Biztonságosan használható minden anyagon, még a kényes anyagokon is; garantáltan nem fényesíti ki és nem égeti ki a ruhát.

Gőzölje ruháit felakasztva, vagy nyomás kifejtésével fektetve
Gőzölje ruháit felakasztva, vagy vízszintesen fektetve, a melegítőtalppal nyomást kifejtve. Nincs szükség vasalódeszkára!

Egyedülálló De-Calc technológia
A szabadalmaztatott és egyedülálló De-Calc technológiának köszönhetően készüléke hosszabb időn át képes azonos gőzölési teljesítményt nyújtani.

230 ml-es víztartály
12 perc gőzölés, megállás nélkül! A 230 ml-es víztartály akár öt ruhadarab vagy két szett újratöltés nélküli gőzölését is lehetővé teszi. Ez több mint elegendő egy gyors kiigazításhoz, mielőtt kilép az ajtón.

Garantáltan nem éget az OptimalTemp technológiával
Garantáltan nem éget az OptimalTemp technológiával. A ruhagőzölő biztonságosan használható mindenféle textíliához. Nagyszerű megoldás az olyan kényes anyagokhoz is, mint a selyem és a kasmír.

60 másodpercen belül készen áll a használatra
Mindössze 60 másodpercen belül készen áll a használatra.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Philips GC800/80 Fekete-Ezüst 1600 W, 0.23 l, 32 g/perc kézi gőzölő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: