Betöltés...

Esperanza elektromos főzőlap

Ár: 6.059 Ft

Az Esperanza elektromos főzőlap tökéletes választás mindazok számára, akik szeretik a praktikus és megbízható konyhai eszközöket. Ez a kompakt főzőlap nemcsak otthon, hanem nyaralókban vagy hétvégi házakban is nagyszerűen használható. Kompakt méretének és könnyű súlyának köszönhetően bárhová magaddal viheted, így sosem kell lemondanod a kedvenc ételeid elkészítéséről.

Az Esperanza elektromos főzőlap ötfokozatú hőmérsékletszabályozással rendelkezik, így mindig kiválaszthatod az ideális hőmérsékletet a különböző ételek elkészítéséhez. Legyen szó lassú főzésről, gyors forralásról vagy bármi másról, ez a főzőlap minden igényedet kielégíti. A hőmérsékletszabályozás egyszerűen kezelhető, így akár kezdő szakácsok számára is ideális választás.

A túlmelegedés elleni termosztatikus védelem biztosítja, hogy a főzőlap mindig biztonságosan működjön. Ez a funkció automatikusan lekapcsolja a készüléket, ha túlmelegedést érzékel, így megvédve a készüléket és téged is a balesetektől. Emellett a visszajelző lámpa jelzi, hogy a készülék be- vagy kikapcsolt állapotban van, így mindig tudod, mikor működik.

Az Esperanza elektromos főzőlap hőálló felületi anyagokból készült, amelyek garantálják a hosszú élettartamot és a könnyű tisztíthatóságot. Nem kell aggódnod a makacs szennyeződések miatt, mert a felület egyszerűen letörölhető egy nedves ruhával. A fűtőfelület átmérője 18,5 cm, így elegendő helyet biztosít a különböző méretű edények számára.

A főzőlap 220-230 V feszültséggel és 1500W teljesítménnyel működik, így gyorsan és hatékonyan melegíti fel az ételeket. A tápkábel hossza 75 cm, ami elegendő mozgásteret biztosít a konyhában. A készülék külső méretei 26 x 25 x 7 cm, így könnyedén elfér bármelyik konyhapulton vagy szekrényben.

Az Esperanza elektromos főzőlap ideális választás mindazok számára, akik szeretik a praktikus és könnyen használható konyhai eszközöket. Legyen szó otthoni főzésről vagy szabadtéri ételkészítésről, ez a főzőlap mindig megbízható társad lesz. Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és szerezd be most az Esperanza elektromos főzőlapot!

Miért pont ez a termék?


Könnyen kezelhető és kompakt méretű
Túlmelegedés elleni termosztatikus védelem
Ötfokozatú hőmérsékletszabályozás
Hőálló felületi anyagok
Ideális otthoni és szabadtéri használatra


Felhasználási tippek:


Használhatod kempingezés közben
Tökéletes választás nyaralókba vagy hétvégi házakba
Ideális egyedülállóknak vagy kisebb családoknak
Gyors és egyszerű ételek elkészítésére
Használható konyhai kiegészítőként nagyobb főzésekhez


Felhasználási alkalmak:


Születésnapi bulik
Nyaralások
Kerti partik
Hétvégi házak
Kempingezések


Vegyél egy Esperanza elektromos főzőlapot, és élvezd a főzés szabadságát bárhol, bármikor! Készítsd el kedvenc ételeidet gyorsan és egyszerűen, biztonságosan és hatékonyan ezzel a kiváló minőségű főzőlappal.


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Tűzhelyek, Sütők, Főzőlapok
 
Feladás dátuma: 2024.06.22
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Esperanza elektromos főzőlap" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: