Betöltés...

USB-s asztali ventilátor HOP1000494

Ár: 2.790 Ft

USB-s asztali ventilátor HOP1000494
A ventilátorok könnyebbé teszik a felmelegedett szobában töltött időt késő tavasztól egészen őszig. A tikkasztó forróságban kellemes felfrissülést nyújtanak és megmozgatják a levegőt a szobában.
Melegben nehezebb koncentrálni és számítógépen dolgozni, de filmet nézni sem túl élvezetes, ha áll a levegő a szobában. A kisméretű ventilátor abban segít, hogy a körülötted levő levegő mozgatásával kellemesen hűsölhess, miközben nem zavarja azokat, akik nem szeretik a légmozgást vagy a hűvösebbet. Ez a remek laptop vagy tablet kiegészítő egy igazi egyszemélyes hűsítő berendezés!
Laptopra is csatlakoztathatod, akár szabadtéren is
Az asztali ventilátort a laptopod USB portjához kell kötni. Bárhol elhelyezheted az asztalon, hogy kellemes szellő érje az arcodat. Mivel szöge állítható, így a számodra megfelelő magasságban mozgathatja meg a levegőt.
Mindenhova viheted a ventilátort, ahol gépről szeretnél dolgozni és fel tudod állítani valahová, megoldhatja a levegő mozgatását például az erkényen, kertben is. Csak arra vigyázz, hogy ne tedd ki közvetlenül a tűző napra a mini ventilátort.
Paraméterek:

Ventilátor méretei: 15 x 14 x 8,5 cm
Átmérő: 9,6 cm
Energiafelhasználás: 2.5 ? 0.25W
Feszültség: DC 5 V
Kábelhossz: 1,2 m
Csomag mérete: 15x15,5x9 cm
Csomag súly: 0,18 kg
Termék súly: 0,15 kg

Figyelem!
Gyermekektől távol használja. Nedves kézzel ne érintse meg a készüléket. Ügyeljen arra, hogy ne érje víz. Ne tegye ki a terméket közvetlen napsütésnek, Ne használja a terméket üzemanyagok, hígítók és egyéb szerves illóanyagok közelében.


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.21
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "USB-s asztali ventilátor HOP1000494" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: