Betöltés...

BRAGUS légtisztító, intelligens vezérlés Wi-Fi-n keresztül, digitális kijelző, speciális alvás mód, gyors tisztítás, aktív szénszűrő, 3 az 1-ben HEPA H13 szűrés, Alexa, Google Home, fehér

Ár: 48.082 Ft



Lélegezz könnyedén az intelligens 3 az 1-ben lévő légszűrővel!

Megelégelted a szezonális allergiákat, a kellemetlen szagokat a házban vagy az általános levegőminőséget? Az intelligens 3 az 1-ben lévő légszűrőnk a tökéletes megoldás az Ön számára! Ez a hatékony, de csendes készülék hatékonyan eltávolítja a szennyező anyagokat a levegőből, egészségesebb és lélegezhetőbb környezetet biztosítva Önnek és családjának.





3 az 1-ben fejlett szűrési technológia:

 

Nagy teljesítményű H13 HEPA szűrő: A levegőben lévő káros részecskék 99,97%-át elkapja, beleértve a PM2,5 részecskéket (a legveszélyesebbeket az egészségre), a pollent, a port, a baktériumokat és a vírusokat. Ezek a részecskék allergiát, asztmát és más légzési problémákat okozhatnak, a HEPA szűrő pedig távol tartja őket, könnyed légzést biztosítva.

Aktívszén szűrő: Adszorbeálja a kellemetlen szagokat a levegőből, mint a cigarettafüst, a háziállatok szaga, a főzési szagok és más VOC-ok (illékony szerves vegyületek). Élvezze a friss és tiszta levegőt az egész házban, tartós szagok nélkül.

Elősszűrő: Elfogja a nagy részecskéket, mint a haj, a szöszök vagy a por. Meghosszabbítja a HEPA szűrő élettartamát és csökkenti a karbantartási költségeket.



Erős teljesítmény, bármilyen helyiséghez alkalmas:

 

183 m3/h SZŰRÉSI SEBESSÉG: Hatékonyan tisztítja a levegőt akár 38 m2-es helyiségekben is, biztosítva a tiszta levegő állandó keringését. Pihenjen nyugodtan, tudván, hogy a belélegzett levegő tiszta és egészséges, a szoba méretétől függetlenül.

Alacsony energiafogyasztás: Ez a légszűrő energiatakarékosra tervezték, a legmagasabb szűrési fokozaton is csak 0,024 kWh-t fogyaszt. Csökkentse az energiaszámláit, miközben élvezi a tiszta levegőt.



Intelligens vezérlés a személyre szabott élményért:

 

Intuitív érintőképernyős kijelző: Válasszon könnyedén a ventilátor 4 sebességfokozata közül a szűrés igényeinek megfelelően. Állítsa be az időzítőt (2, 4 vagy 8 óra) a légszűrés kívánt időtartamának programozásához.

pjrobot mobilalkalmazás: Vezérelje a légszűrőt távolról okostelefonja segítségével. Változtassa meg a beállításokat, figyelje a levegő minőségét, és indítsa el vagy állítsa le a légszűrőt anélkül, hogy fel kellene állnia a kanapéról.

Kompatibilis a hangsegédekkel: Élvezze a kéz nélküli hangvezérlés kényelmét. Használja a Google Assistantot vagy az Amazon Alexát a beindításhoz, leállításhoz, a ventilátor sebességének beállításához vagy a levegőminőség ellenőrzéséhez egyszerű hangutasításokkal.

Választható éjszakai fény: Teremtsen nyugtató légkört a szabályozható LED éjszakai fénnyel. Ideális a gyermekszobába vagy a nyugtató esti hangulat megteremtéséhez.



A tökéletes befektetés az Ön és családja egészségébe:

 

Ez az intelligens légszűrő kiváló választás mindazok számára, akik javítani szeretnének a ház levegőminőségén. Csökkenti az allergiákat, javítja az alvást, a szöveg vége felé tart, íme a fordítás befejezése:

 

növeli az energiaszintet, és egészségesebb környezetet teremt az egész család számára.

Rendelje meg most az intelligens 3 az 1-ben légszűrőjét, és lélegezzen tisztán minden nap!



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Légtisztító
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "BRAGUS légtisztító, intelligens vezérlés Wi-Fi-n keresztül, digitális kijelző, speciális alvás mód, gyors tisztítás, aktív szénszűrő, 3 az 1-ben HEPA H13 szűrés, Alexa, Google Home, fehér" című hirdetést látja. (fent)