Betöltés...

Proficare légtisztító, PC-LR 3083​​​​​​​​​​, Wi-Fi vezérlés, 4 szűrőrendszer, porszűrő, HEPA szűrő, aktív szénszűrő, katalitikus szűrő, légionizáció, levegőminőség-érzékelő, néma, digitális k

Ár: 48.139 Ft

A NÉMET Proficare márka PC-LR 3076 légtisztítója kötelező okoseszköz otthonában! A készülék 4 integrált szűrővel (porszűrő, HEPA szűrő, aktívszén-szűrő és katalizátorszűrő) van felszerelve, amelyek eltávolítják a légszennyező részecskék 99,99% -át.
A légtisztító tökéletes megoldás allergiás vagy dohányzó emberek számára, vagy poros területeken, építkezések közelében vagy háziállatokkal rendelkező házakban található apartmanok számára.
Beépített Wi-Fi

A Wi-Fi funkciónak köszönhetően telefonjáról vezérelheti a készüléket, még akkor is, ha elhagyja otthonát.
4 típusú szűrő és ionizációs funkció

A PC-LR 3076 ionizációs funkciójának köszönhetően hatékonyan tisztítja a levegőt, amely sterilizálja és elpusztítja a mikroorganizmusokat, kiküszöbölve a szennyezést negatív ionok hatására.
A többszűrős rendszerrel felszerelt készülék porszűrővel, HEPA szűrővel, aktívszénszűrővel és katalizátorszűrővel rendelkezik - hatékony nagyon kis részecskék, mikroorganizmusok, kellemetlen szagok, por, atkák stb. Ezenkívül az APD érzékelő elemzi a levegő minőségét, és 4 színben jelenti az adatokat a jelzőfényen keresztül: zöld - jó; sárga - elég, piros - nem kielégítő.
A készülék legfeljebb 60 négyzetméteres helyekre alkalmas.
Alvó üzemmód

Az alvó állapot bekapcsolásakor a képernyő fényereje elhalványul, és a szellőzési sebesség minimális lesz, hogy ne zavarja a fény vagy a zaj.
Időzítő

Az időzítő lehetővé teszi a készülék működési idejének tetszés szerinti beállítását (legfeljebb 12 óra).
Digitális képernyő és érintésérzékelő

Rendkívül könnyen használható, a készülék digitális képernyővel és érintésérzékelővel van felszerelve. Ezenkívül a tisztítóhoz távirányító is tartozik, így távolról is működtetheti.
 

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Légtisztító
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Proficare légtisztító, PC-LR 3083​​​​​​​​​​, Wi-Fi vezérlés, 4 szűrőrendszer, porszűrő, HEPA szűrő, aktív szénszűrő, katalitikus szűrő, légionizáció, levegőminőség-érzékelő, néma, digitális k" című hirdetést látja. (fent)