Betöltés...

Steba légtisztító, LR 10, csendes, HEPA szűrő, 2 teljesítményfokozat, alacsony energiafogyasztás, CADR 42 m³ / h, fehér/kék

Ár: 34.515 Ft

Az LR 10 hatékonyan tisztítja a levegőt a nappaliban, ahol ideje nagy részét otthonról dolgozva tölti, a hálószobákban, ahol tisztább levegőre van szüksége a jó éjszakai alváshoz, vagy a konyhában, ahol a legrosszabb szagok érik a mindennapos ételkészítés vagy akár a szemét miatt.
A Steba légtisztító abban különbözik a többi eszköztől, hogy a HEPA szűrőnek és az aktív szénnek köszönhetően kiszűri a szobában lévő por, pollen és kellemetlen szagok 99% -át.
Csendes és alacsony fogyasztású, az LR 10 szövetségese lesz otthonában, akár allergiás, akár tiszta és szagmentes otthoni levegőt szeretne.
Alkalmas 20 m²-es helyiségekbe, 2 teljesítményszinttel jobb légtisztítást biztosít az egész szobában. A plazmagenerátor mindig automatikusan aktiválódik, így pozitív és negatív ionok keletkeznek a levegőben, amelyek kötődnek a helyiség szennyező anyagaihoz (vírusok, baktériumok) és lebontják azokat.
 

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Légtisztító
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Steba légtisztító, LR 10, csendes, HEPA szűrő, 2 teljesítményfokozat, alacsony energiafogyasztás, CADR 42 m³ / h, fehér/kék" című hirdetést látja. (fent)