Betöltés...

Gofrisütő Steba Germany, tapadásmentes anyag, sütőfelület 16,5 cm, állítható hőmérséklet, hőszigetelt fogantyú, gyors előkészítés, egyenletes sütés, könnyen tisztítható, fehér

Ár: 27.248 Ft

A reggeli már nem lesz kihívás! Töltse meg reggeleit aromával, ízzel és egészséggel, készítsen tökéletes reggelit családjának.
A Steba WE16 gofrisütője kellemes és egyszerű élményt kínál az abszolút finom, szív alakú bolyhos gofri elkészítésében.
A gofri egyenletesen barnul a fényerőszabályzó kapcsolónak köszönhetően, amely segít szabályozni és elosztani az optimális hőmérsékletet. Ezzel a készülékkel néhány perc alatt élvezheti a gyors és ízletes harapnivalókat. Mivel a biztonság az egyik legfontosabb feladat, a fogantyú hőszigetelt.
A kiváló minőségű tapadásmentes bevonattal ellátott csempéknek köszönhetően arany és bolyhos, édes vagy sós gofrikat készíthet anélkül, hogy a tészta tapadna. Miután a készülék teljesen lehűlt, a tapadásmentes felületet csak nedves ruhával lehet törölni, ami sokkal gyorsabbá és könnyebbé teszi a tisztítást.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Gofrisütő Steba Germany, tapadásmentes anyag, sütőfelület 16,5 cm, állítható hőmérséklet, hőszigetelt fogantyú, gyors előkészítés, egyenletes sütés, könnyen tisztítható, fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: