Betöltés...

Retro Severin hűtőszekrény, H 144 cm, űrtartalom 206 liter, fagyasztó 44 liter, jobbra nyíló, 4 biztonsági üveg polc, 3 polc az ajtón, zöldség/gyümölcs rekesz, hőmérséklet szabályzó, LED bels

Ár: 236.612 Ft

A német Severin márkájú Retro hűtőszekrény lesz a darab de ellenállás, amely vintage kialakításával minden szemet vonz a konyhában. A retro stílus szerelmesei megcsodálják az elegáns króm részleteket, amelyek hozzáadják otthonát.
A hűtőszekrény ötvözi az egyszerű és elegáns kialakítást, amely egyik évszakról a másikra nem megy ki a stílusból, a legújabb technológiával, a fenntarthatóságra összpontosítva.
A hűtőszekrény a legújabb technológiák szerint készül, figyelemmel a részletekre és a kiváló minőségű anyagokra. Teljes kapacitása 206 liter, ebből 44 liter fagyasztó számára, így ideális bármilyen otthonba. A belső tér lehetővé teszi az élelmiszerek lehető legpraktikusabb tárolását, az ajtó 3 rekesszel rendelkezik, amelyek alkalmasak víz, tej és tojástartó tárolására.
A fagyasztó lehetővé teszi a fagyasztott élelmiszerek hosszabb ideig -18 ° C hőmérsékleten történő tárolását.
A hőmérséklet a benne található forgókapcsolóval állítható be.
A hűtőszekrény tökéletes egy kis konyhába vagy nyaralóba!

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Hűtők, Fagyasztók
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Retro Severin hűtőszekrény, H 144 cm, űrtartalom 206 liter, fagyasztó 44 liter, jobbra nyíló, 4 biztonsági üveg polc, 3 polc az ajtón, zöldség/gyümölcs rekesz, hőmérséklet szabályzó, LED bels" című hirdetést látja. (fent)