Betöltés...

Fém szénrács, összecsukható, acélból krómozott tálcával, 46x31x29cm, fekete

Ár: 11.329 Ft


Méretek:

Hajtogatott grill méretei: 46 x 42 x 3 cm
A kihajtott grill méretei: 46 x 31 x 28.5 cm
Grill méretei: 44.5 x 29 cm

Összecsukható kerti grill. Ellenáll az időjárási viszonyoknak. Szilárd szerkezet, a felhasznált anyagok kiváló minősége. Acél, krómozott grill,
porfestett, magas hőmérsékletnek ellenálló. Összecsukva kevés helyet foglal el. Könnyű és praktikus, kényelmes fogantyúval felszerelt.
Gyors összeszerelési/szétszerelési idő. Alkalmas partik számára. Alacsonyabb szénráccsal felszerelt. A megfelelően kiválasztott anyagok biztosítják a grill tartósságát 4-5 évszakig. A termék minden méretével és jellemzőjével rendelkezik az EN 1860-1: 2013 + A1: 2017 szénrácsokra vonatkozó szabvány szerint.
A termék jellemzői:

Grill faszénnel vagy briketttel.
Praktikus beépített hordozófogantyú.
Gyors grillszerelési idő - körülbelül 10-15 másodperc.
Kihajtható és összecsukható szerszámok nélkül.
Összecsukva kevés helyet foglal el.

EN 1860-1:2013 + A1:2017 szabvány – olyan fontos grillelemek, mint:
Minden elemnek, például az üzemanyagtartálynak, a fedélnek és a hamutartálynak legalább olyan vastagságú fémlemezből kell készülnie, amely megfelel a biztonsági előírásoknak.
A rács rúdjai közötti távolságnak legalább 20 mm-nek kell lennie a megfelelő szellőzés és az egyenletes égés biztosítása érdekében.
Az üzemanyagtartálynak legalább 6 cm mélységűnek kell lennie, ami fontos a biztonságos üzemanyag-gyűjtéshez és a szivárgás megelőzéséhez.
Ha a grillt nem mechanikusan mozgatják, akkor fogantyút vagy fogantyúkat kell biztosítani a grill könnyű és biztonságos működtetéséhez.
A fedelet és a grillfogantyúkat az ergonómiai szabványoknak megfelelően kell megtervezni, lehetővé téve a stabil szállítást és működést.
A teljes szerkezetet optimalizálni kell a stabilitás érdekében, biztosítva a készülék biztonságos használatát. A megfelelő támogatás és megerősítés döntő fontosságú.


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Tűzhelyek, Sütők, Főzőlapok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Fém szénrács, összecsukható, acélból krómozott tálcával, 46x31x29cm, fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: