Betöltés...

Fém grillrács, állvánnyal és függesztett főzőlappal, állítható, 147x95cm

Ár: 18.372 Ft


ELŐÍRÁS:

Anyaga: acél
Méretek: 95 cm x 95 cm x 147 cm
Grill vastagság: 3 mm

Odakint egyre szebb, és a barbecue illata már egyre gyakrabban ér el minket. Itt az ideje, hogy egy új és továbbfejlesztett grillezéssel kezdje a grillszezont!
A telepített mechanizmus lehetővé teszi, hogy könnyen és gyorsan megváltoztassa a kandalló fölötti grill magasságát. Ez lehetővé teszi a barnulás idejének és mértékének beállítását, valamint a termékek hőmérsékletének fenntartását. Ha fát kell hozzáadnia a tűzhelyhez, ne kockáztassa meg a forró rács megragadását, hogy eltávolítsa. Egyszerűen emelje fel a rácsot a lánc segítségével, hogy kényelmes hozzáférést biztosítson a tűztesthez.

Felfüggesztett szerkezet kandallóval
Állítható grillmagasság
Gyors összeszerelés
Stabil konstrukció
Könnyen tisztítható
2 az 1-ben, grillező és kandalló
Kiváló minőségű anyagok

Az intelligens kialakításnak köszönhetően könnyedén kihasználhatja a termék használatának két lehetőségét, attól függően, hogy szereti-e a grillezőt vagy a kandallót.

Grill - a teljes dizájn felhasználásával hagyományosan megsütheti kedvenc ételeit a nagy grillen.
A kandalló – nincs tartósan rögzítve a teljes szerkezethez, így amikor csak kedve tartja, külön is használhatja, és tábortüzet hozhat létre, biztonságos a tetején, például kolbászt süthet botokon.

Az alkatrészek hőálló, zománcozott acélból készülnek. A kandalló könnyen ellenáll a tartósan magas hőmérsékletnek és a tűz jelenlétének. A grill krómozott acélból készül, amely szintén véd a magas hőmérséklettől.
Fekete felületével ezüsttel kombinálva a grill bármilyen környezetbe illeszkedik, még a legigényesebb környezetbe is. A kis csomagolás lehetővé teszi az egység szezonon kívüli tárolását anélkül, hogy sok helyet foglalna.


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Tűzhelyek, Sütők, Főzőlapok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Fém grillrács, állvánnyal és függesztett főzőlappal, állítható, 147x95cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: