Betöltés...

Téglalap alakú faszén grill, 2 oldaltámlával és fedős hőmérővel, 116x61x105cm

Ár: 49.198 Ft


Ez a praktikus és divatos Giantex faszén grillünk. Lehetővé teszi, hogy élvezze a szabadban történő főzést családjával és barátaival. Erős rozsdagátló acélszerkezetével ez a BBQ grill hosszú ideig szolgálhat kültéri használatra. Két kerék teszi a grill szabad és egyszerű mozgását. A hőmérő hasznos az Ön számára. Olvassa le a hőmérsékletet. Az oldalsó szellőzőnyílás lehetővé teszi a légáramlás zökkenőmentes szabályozását.
Funkciók
Nehéz és szilárd konstrukció
Tartós és rozsdagátló acél
Csatolt acél tűzálló tok a füst csökkentésére és a hőkompenzációra
A kényelmes oldalsó polc ételeket és szerszámokat tartalmazhat
Két szabadon mozgó rugalmas kerék
Tárolóhely polcokkal
Tökéletes kültéri használatra
Előírások
Szín: fekete
Anyag: Acél
Teljes méret: 116cm (H) x 61cm (Szé) x 105cm (Ma)
Főzőfelület: 58cm (H) x 29cm (Szé)
A termék jellemzői
Tartós és szilárd acélszerkezet - Ez a BBQ grill főleg fekete bevonatú acélból készül, amely évekig megbízható használatot biztosít. Rozsdagátló és bármilyen szabadtéri tevékenységhez használható.
Biztonságos használat - A felső burkolatot hőmérővel szerelik össze, amely könnyen elérhető az Ön számára. Olvassa le a hőmérsékletet. A fa fogantyúk hatékonyan megakadályozzák az égést. Az elülső fa polcot úgy tervezték, hogy grillező eszközöket vagy fűszereket helyezzen rá, és könnyen elérhető.
Könnyen mozgatható - Két futó kerék van felszerelve az aljára, és nagyban segítik a grill szabad mozgását. Van egy alsó polc, amely extra tárolóhelyet biztosít az Ön számára.
Kevesebb füst és egyenletes légáramlás – A rögzített acéllemez hatékonyan csökkentheti a füstöt és a hőt. Az oldalsó szellőzést úgy tervezték, hogy több szenet juttasson be, és a levegő zökkenőmentesen keringjen.
Könnyen összeszerelhető – Kiváló minőségű anyagot és részletes szerelési kézikönyvet is tartalmaz. Teljes mérete kültéri használatra alkalmas.
 


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Tűzhelyek, Sütők, Főzőlapok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Téglalap alakú faszén grill, 2 oldaltámlával és fedős hőmérővel, 116x61x105cm" című hirdetést látja. (fent)