Betöltés...

Magnézium lemezből készült kültéri kandalló teraszra vagy kertre, grillsütővel, 43x43x39cm

Ár: 31.436 Ft


Funkciók:

Grillezési szélesség: 43 cm
Grillezési magasság: 38.5 cm
Grillezési mélység: 43 cm
Grill: hosszúság: 44 cm, szélesség: 34.5 cm

Kerti grill, amely nemcsak felejthetetlen pillanatokat ad a tűz mellett, hanem lehetővé teszi, hogy finom ételeket készítsen a szabadban. Legyen a barbecue mestere, és hozzon létre egyedi hangulatot kertjében!

A termék méretei: 44 x 34,5 cm: Optimális méret, amely tökéletesen illeszkedik a kert, a terasz vagy a veranda bármely helyére.
Magnéziumlemezből (MgO) készült szilárd konstrukció, amely garantálja a tartósságot és a stabilitást. Az MgO időjárásálló anyag, így a grill biztonságos lesz. Több évszakra megőrzi esztétikáját.
Sütőrács: 44 cm átmérő: A tökéletes méret a receptek elkészítéséhez Kedvenc.
Fedél és tál: további elemek, amelyek növelik a grill funkcionalitását. A fedél védelmet nyújt az eső és az időjárás ellen, míg a tál megkönnyíti a tűz körüli terület tisztán tartását.

 
A grill szikravédővel van felszerelve, amely felelős az égési hulladék terjedése által okozott égési sérülések elleni védelemért.
Esztétikai kialakítás: A grillező stílusos kialakítása a kert vonzerejét teszi lehetővé, hangulatos légkört teremtve.
Tartós anyagok: A magnézium lepedék szilárd szerkezete biztosítja a hosszan tartó használatot, még gyakori használat esetén is.
A használat sokoldalúsága: A grill tökéletes ételek főzésére, de esti partik során tűzgyújtásra is.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Tűzhelyek, Sütők, Főzőlapok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Magnézium lemezből készült kültéri kandalló teraszra vagy kertre, grillsütővel, 43x43x39cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: