Betöltés...

Barbecook BC-CHA-1004 Loewy 55 SST rozsdamentes acél faszenes grill, 55x33x101cm

Ár: 144.284 Ft

A rozsdamentes acél sütőrács nem csak tartós, de könnyen tisztítható is. A QuickStart® és QuickStop rendszernek köszönhetően a grill gyorsan meggyújtható és biztonságosan lezárható, míg a hamutartó edény gondoskodik a tisztaságról. A Barbecook ikonikus faszenes grillsorozatának zászlóshajója, a Loewy, elegáns kivitelezésével minden szívet megdobogtat.

Mi teszi különlegessé a Loewy 55 SST faszenes grillt?
A faszenes grill gyújtása sosem volt egyszerűbb, mint a Loewy 55 SST modellel, köszönhetően a QuickStart® rendszernek. Néhány papír és a megfelelő technika segítségével a grillezés pillanatok alatt elkezdődhet. Az állítható magasságú sütőrácsnak és a finoman szabályozható légellátásnak köszönhetően minden előkészített étel tökéletesre sül. A szélvédővel felszerelt grill szinte bármilyen időjárásban megállja a helyét, míg a rozsdamentes acél sütőrács garantálja a hosszú élettartamot.

Hogyan működik a Loewy 55 SST faszenes grill?
A QuickStart® & QuickStop rendszerrel a faszenes grill használata rendkívül egyszerű. A gyújtás után, a grillen készült ételek intenzív vagy finom sütése is lehetséges az állítható sütőrácsoknak köszönhetően. A QuickStop rendszerrel a sütés végén a parazsat egyszerűen és biztonságosan eloltjuk. A Loewy 55 SST, 101 cm magasságú faszenes grill, 10 fő részére elegendő sütőfelülettel rendelkezik, és mind a QuickStart®, mind a QuickStop rendszert tartalmazza.





Tulajdonság
Részletek




személyek száma
10


sütőfelület
szélesség × mélység: 55 × 33 cm


sütési magasság
állítható: 88-92-96 cm


állítható grillrácsok
igen (3 pozíció)


grillrács anyaga
rozsdamentes acél


tál anyaga
rozsdamentes acél


cső anyaga
rozsdamentes acél


lábak anyaga
rozsdamentes acél


szélvédő anyaga
rozsdamentes acél


állítható levegőellátás
igen


hamutartály
igen


QuickStart rendszer
igen


QuickStop rendszer
igen


szénkosarak száma
1


méretek
szélesség × magasság × mélység: 59,8 × 101 × 35,4 cm




Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Tűzhelyek, Sütők, Főzőlapok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Barbecook BC-CHA-1004 Loewy 55 SST rozsdamentes acél faszenes grill, 55x33x101cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: