Betöltés...

Barbecook BC-CHA-1005 Loewy 50 SST rozsdamentes acél faszenes grill, 51,5x56x99cm

Ár: 130.395 Ft

Ez a faszenes grill tökéletes kontrollt biztosít a tűz felett az állítható légbevezetéssel, valamint a grillen található szélvédővel. A rozsdamentes acélból készült rács rendkívül tartós és könnyen tisztítható, miközben a QuickStart® és QuickStop rendszerek megkönnyítik a grill gyújtását és biztonságos használatát. A grill aljában található hamugyűjtő is hozzájárul a tisztán tartáshoz, és a masszív tartó kényelmes helyet biztosít a grillezési kiegészítők számára.
A Loewy 50 SST grill kiemelkedő jellemzője a QuickStart® & QuickStop rendszer, amely lehetővé teszi a grill könnyű meggyújtását és biztonságos leállítását. A grill alapját vízzel töltve megkezdhető a grillezés, és a sütés végén a parazsat egyszerűen a vízbe lehet söpörni, így biztonságosan kioltható.

A Loewy 50 SST jellemzői között szerepel a 99 cm magasság, a 47,5 cm átmérőjű rozsdamentes acél sütőrács, amely akár 10 személy számára is elegendő helyet biztosít. Ezüst színű, rozsdamentes acélból készült grillünk a QuickStart® rendszerrel és a QuickStop rendszerrel van felszerelve, így garantálva a könnyű használatot és a tisztítást.





Tulajdonság
Részletek




személyek száma
10


sütőfelület
∅47,5 cm


sütési magasság
állítható: 86-90-94 cm


állítható grillrácsok
igen (3 pozíció)


grillrács anyaga
rozsdamentes acél


tál anyaga
rozsdamentes acél


cső anyaga
rozsdamentes acél


lábak anyaga
rozsdamentes acél


szélvédő anyaga
rozsdamentes acél


állítható levegőellátás
igen


hamutartály
igen


QuickStart rendszer
igen


QuickStop rendszer
igen


méretek
szélesség × magasság × mélység: 51,5 × 99 × 56 cm




Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Tűzhelyek, Sütők, Főzőlapok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Barbecook BC-CHA-1005 Loewy 50 SST rozsdamentes acél faszenes grill, 51,5x56x99cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: