Betöltés...

Blaupunkt GC301 Kerti grillsütő

Ár: 24.880 Ft

A Blaupunkt GC301 kerek faszén grill ideális választás mindazok számára, akik nem tudják elképzelni a nyári találkozókat finom szabadtéri grillezés nélkül. Örvendeztesse meg vendégeit a különféle ételekkel – a lédús húsoktól a ropogós zöldségekig vagy az aromás nyársakig!

A hagyományos faszén grill nagyszerű ötlet egy gyors és ízletes étkezéshez azok számára, akik értékelik a közvetlenül a grillről készült ételek egyedi ízét, valamint az elkészítés során nyújtott kényelmet.

A GC301 modell fedővel van felszerelve, aminek köszönhetően az elkészített húsok és zöldségek nem veszítik el természetes illatukat, ízeiket, és gyorsabban elkészülnek, mint egy hagyományos, fedő nélküli grillben.

A nagy, 41 cm-es átmérőjű grillfelület kiválóan alkalmas nagyobb csoportok grillezésére, lehetővé téve, hogy egyszerre sok ételt főzzön. A készletben található grillfogó segítségével gyorsan, biztonságosan és kellemesen távolíthatja el az edényeket a tűzhely rostélyáról, anélkül, hogy félne az égéstől. Használhatja őket a tűzhelyi szenek szétszórására is.

A kis súly, a stabil kerekek és a kényelmes fogantyúk megkönnyítik a készülék szállítását és mozgatását egyik helyről a másikra. A GC301 modell porszórt acélból készült, ami ellenáll az időjárás viszontagságainak, és egész évben élvezheti a grillezést!

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Tűzhelyek, Sütők, Főzőlapok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Blaupunkt GC301 Kerti grillsütő" című hirdetést látja. (fent)